To εστιατόριο παρέχει «φαγητό, ζέστη και φιλοξενία»: Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

“Πάνω απ’ολα να είσαι άνθρωπος”, αυτό μας μαθαίνει η οικογένεια, το σχολείο και η κοινωνία. Στις μέρες μας χρειάζεται η ανθρωπιά!

Ένα παράδειγμα προς μίμηση, είναι και ο γνωστός chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τον περασμένο χειμώνα που η Αθήνα ήταν παγωμένη και πολλοί άστεγοι, που βρίσκονται στο δρόμο, έπρεπε να βρουν μια στέγη για να ζεσταθούν, ο ίδιος έκανε μια κίνηση που μας συγκίνησε.  στο εστιατόριο του, σε όποιον το είχε ανάγκη αυτές τις δύσκολες παγωμένες μέρες.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Άνοιξε το εστιατόριο του για τους άστεγους

Ο κριτής του MasterChef είναι γνωστός για το χιούμορ του αλλά την ευαισθησία του κάτι που το αποδεικνύει και με την όμορφη αυτή κίνηση που κάνει για τους συνανθρώπους του.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε μέσα από τα social media, ότι το εστιατόριο του στο κέντρο της Αθήνας θα μείνει ανοιχτό για κάποιες ώρες και θα παρέχει «φαγητό, ζέστη και φιλοξενία».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε την ανάρτηση

Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα Instagram Stories του.«Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και στα πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17:00-21:00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”