Θαύμα Χριστουγέννων: Πρόωρα δίδυμα νικούν σήψη και μηνιγγίτιδα κερδίζοντας την μάχη για την ζωή

Το θαύμα των Χριστουγέννων είναι γεγονός, δίδυμα μωράκια βιάστηκαν λίγο παραπάνω να έρθουν στον κόσμο μας καθώς γεννήθηκαν τέσσερις μήνες νωρίτερα και για 100 μέρες έδωσαν τεράστια μάχη για την ίδια τους την ζωή απέναντι στη σήψη και την μηνιγγίτιδα. Η ιστορία τους συγκλονίζει και συγκινεί.

Η ιστορία των διδύμων

Τα δύο μωρά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, γεννήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αυστραλία, με το ένα να ζυγίζει 780 γραμμάρια και το δεύτερο 680, προτού μεταφερθούν στην νεογνολογική εντατική.

«Γέννησα φυσιολογικά τα δίδυμά μου και τα πήρα μία πολύ σύντομη αγκαλιά, προτού τα πάρουν στην εντατική», είπε η μητέρα.

Συγκλονίζει η μητέρα τους

Υπήρξαν στιγμές που πίστεψε, ότι τα παιδιά της δεν θα τα κατάφερναν.

«Τα δίδυμα ήταν να γεννηθούν στις 29 Δεκεμβρίου, όμως ήρθαν στον κόσμο 16 εβδομάδες νωρίτερα. Είχαν σήψη, ενώ το αγοράκι μου δύο είχε και μηνιγγίτιδα. Ήταν πολύ άρρωστο», ανέφερε η μαμά.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, τα μωράκια της ζυγίζουν πάνω από 3 κιλά το καθένα και ανέκτησαν δυνάμεις, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

«Μέρα με τη μέρα δυναμώνουν. Είναι τόσο υπέροχο να τα βλέπεις μαζί. Σχεδόν χάσαμε το αγοράκι μας, όμως τώρα τα πάει πολύ καλύτερα, αλλά θα χρειάζεται οξυγόνο και στο σπίτι. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά είναι υπέροχο το ότι τα έχουμε κοντά μας ξανά», σημείωσε.

Η ευχή που έγινε πραγματικότητα

Αυτό που ευχόταν η μαμά τους ήταν να τα έχει μαζί της τα Χριστούγεννα, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί. Μία ευχή που έγινε πραγματικότητα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”