Θα τον ευγνωμονεί για πάντα: Γάτα στην Τουρκία αρνείται να αποχωριστεί τον διασώστη της

Από τον σεισμό που σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου σκοτώθηκαν πολλοί και οι διασώστες προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιζώντες.

Γάτα που σώθηκε κάτω από τα ερείπια

Από τις περιοχές αυτές έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές και σπαρακτικές εικόνες. Ανάμεσα σε αυτά τα καταστροφικά βίντεο, υπάρχουν και εικόνες που μας δίνουν ελπίδα. Ένα τέτοιο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει έναν διασώστη με μια γάτα που σώθηκε κάτω από τα ερείπια στην Τουρκία. Το βίντεο δείχνει τη γάτα να κάθεται στον ώμο του διασώστη. «Διασώσαμε αυτή τη γάτα και την ονομάσαμε Enkaz (συντρίμμια), επειδή την βγάλαμε μέσα από την κόλαση, μέσα από τα μπάζα. Μπορεί να ακούγεται λίγο απωθητικό, αλλά θέλαμε να μείνει έτσι ως ανάμνηση. Μοιραζόμαστε ό,τι τρώμε και πίνουμε εδώ με τον Enkaz. Η γάτα δεν έφυγε ούτε στιγμη από το πλευρό μας. Βλέπω θλίψη σε αυτή τη γάτα, προσπαθούμε να βρουμε τον ιδιοκτήτη της. Την κρατάω δίπλα μου μεχρι να βρεθεί. Αλλά αν δεν εμφανιστεί, σκέφτομαι να την πάρω μαζί μου, θα είναι μια ανάμνηση», δήλωσε ο διασώστης.

Δείτε το γλυκό βίντεο

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”