Θα Λιώσετε: Τον Μικρό Louie Τον Έσωσαν Λίγο Πριν Τον Πατήσει Αυτοκίνητο Και Τώρα Δεν Χορταίνει Αγκαλιές

Μέσα στη μαυρίλα των ατελείωτων θλιβερών πραγμάτων που υφίστανται καθημερινά τα αδέσποτα, υπάρχουν και όμορφα πράγματα. Που συνήθως δεν τα προβάλλουμε. Γιατί το άσχημο δυστυχώς “πουλάει” και τα περισσότερα μίντια θα δείξουν αυτό.

Ναι, μπορεί να πουλάει. Όμως δεν αλλάζει τόσο συνειδήσεις, όπως το καλό. Για σκεφτείτε το. Βλέπουμε μια κακοποίηση και αρχίζουμε βρισιές, κατάρες, οργή. Εδώ πού τα λέμε, τι να κάνουμε; Δεν παλεύεται η κατάσταση. Μετά όμως από την οργή μας… ησυχία. Ίσως και απογοήτευση. Ότι ό,τι και να κάνουμε δεν γίνεται τίποτα.
Ένα όμορφο συμβάν μας κάνει να αισθανόμαστε διαφορετικά και ελπίζουμε. Να χαιρόμαστε και να θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλείνουμε τα μάτια στα άσχημα. Όχι, σε καμία περίπτωση. Αλλά δεν θα τα κλείνουμε ούτε στα καλά.
Μια ευχάριστη λοιπόν είδηση μαθαίνουμε από τον Φιλοζωικό Όμιλος Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ και έχει να κάνει με την υιοθεσία ενός ταλαιπωρημένου κουταβιού. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές τους ΦΟΣ στις αρχές Φεβρουαρίου δύο μικροσκοπικά αγοράκια, ημίαιμα κοκονάκια, βρέθηκαν στον περιφερειακό δρόμο στις Σέρρες, μόνα τους, λίγα λεπτά πριν πατηθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ήταν δεν ήταν 2 μηνών. Σίγουρα αποτέλεσμα ιδιωτικής γέννας κάποιου, που τα πήραν από τη μάνα τους και τα πέταξε στο πουθενά.
Μέσα όμως στην ατυχία τους στάθηκαν τυχερά καθώς τα ανέλαβαν οι εθελοντές του ΦΟΣ. Ο Louie και Buster, όπως τα ονόμασαν, θα έπρεπε να βρουν ένα σπίτι. Άλλα δύο μωράκια, μέσα στα τόσα, που έψαχναν σπίτι.
Όμως τα νέα είναι υπέροχα για τον Louie, που λέγεται πια Σκούμπι, καθώς εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο παντοτινό του σπίτι. Μια οικογένεια άνοιξε την αγκαλιά της για αυτόν και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένος. Είναι ασφαλής, είναι καλά, και, όπως γράφουν οι εθελοντές, τα δύο αγόρια της οικογένειας, ο Ντάβος και ο Νικόλας, τον έχουν στα ώπα ώπα. Θα μεγαλώσουν όλοι μαζί μέσα σε αγάπη μαζί με το σκυλάκο τους.

Οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών αναφέρουν:
«Άλλη μια υπέροχη υιοθεσία, άλλη μια σωστή επιλογή που σημαίνει τόσα πολλά για εμάς! Κάθε ζωάκι είναι ξεχωριστό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που φεύγει από κοντά μας, θα είναι καλά!! Υιοθετήστε ένα ζωάκι από το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί αρχίζει σιγά σιγά να κατακτά την ικανότητα να συναισθάνεται, αποκτά τη λεγόμενη ενσυναίσθηση και αυτό είναι ένα σημαντικό εφόδιο για την υπόλοιπη ζωή του!

ΠΗΓΗ

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok