«Θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»: Ο 8χρονος Αλέξιος έλαβε δώρο ζωής από τη μαμά του

Η χαρά των γονιών, είναι να βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα. Ο Άγιος Βασίλης, ήρθε νωρίτερα για τον 8χρονο Αλέξιο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού με δότρια τη μητέρα του.

Ο μικρός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ισραήλ και το Νοσοκομείο Schneider όπου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η μεταμόσχευση. Την συγκινητική ιστορία της οικογένειας δημοσιεύουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Αλέξιος: Η μητέρα του, του έδωσε ξανά ζωή

Όπως λέει και η μήτερα του: «Είναι ένα θαύμα! Πολλά παιδιά όταν υποφέρουν από κάποια ασθένεια δεν έχουν όρεξη να φάνε. Ο Αλέξιος είχε έντονο φόβο απέναντι στο φαγητό. Μετά την εγχείρηση όμως είδα τη διαφορά».

Ενώ ο πατέρας του μικρού αναφέρθηκε για τις δύσκολες στιγμές που ήρθαν αλλά δόξα το Θεό, όλα είναι καλά τώρα: «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου όταν βρισκόμουν στην αναμονή. Η Νικολέττα και ο Αλέξιος είναι η οικογένεια μου. Αν μπορούσα θα έδινα και τους δυο νεφρούς μου στον Αλέξιο», είπε ο πατέρας του μικρού.

Mετά την εγχείρηση, ο μικρός Αλέξιος φώναζε:  «Είμαι χαρούμενος επειδή καταφέραμε να κάνουμε τη μεταμόσχευση και θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»

Φανταστείτε ένα μικρό παιδάκι, που έγινε καλά και θα παίζει μαζί με τα άλλα παιδάκια και θα χαρεί την ζωή! Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον Αλέξιο 🙂 

Δείτε το video: https://twitter.com/i/status/1608173643938291717

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”