Συγκινεί ο μικρός μαχητής της ζωής: Μωράκι παλεύει με τον καρκίνο αλλά δεν σταματά να χαμογελά

Ένα αγοράκι μόλις 4 μηνών με σπάνιο καρκίνο του αίματος δεν το βάζει κάτω και σκορπίζει την ελπίδα με το χαμόγελό του, παρά τις μάχες που δίνει καθημερινά για την υγεία του.

Ο Francis, από το Walton του Λίβερπουλ, πάσχει από οξεία μυελοειδή λευχαιμία, η οποία εμποδίζει τον μυελό των οστών να παράγει υγιή κύτταρα του αίματος.

Μωράκι παλεύει με τον καρκίνο αλλά δεν σταματά να χαμογελά

Παρόλο που η πάθηση είναι πιο συχνή σε άτομα άνω των 75 ετών και προσβάλλει περίπου 3.100 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο μυελός των οστών του Francis είχε 80% καρκινικά κύτταρα σε βιοψία φέτος το καλοκαίρι και είπαν στους γονείς του ότι θα χρειαστεί μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων και χημειοθεραπείες.

Ο μικρούλης μόλις ολοκλήρωσε τον δεύτερο γύρο χημειοθεραπείας, ο οποίος ήταν πολύ πιο έντονος από τον πρώτο, σύμφωνα με τους γονείς του. Παρά την εξαντλητική θεραπεία, όμως, ο Francis σκορπίζει την χαρά και την ελπίδα με το χαμόγελο και τα νάζια του.

Το παιδάκι που ταλαιπωρείται απ’ όταν ήταν 6 εβδομάδων έχει δείξει τεράστια δύναμη ψυχής και δεν το βάζει κάτω!

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος δότης που θα χαρίσει στο αγοράκι μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι «ο σωτήρας του μικρού θα εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”