Σπύρος Σούλης: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Μας δίνει ιδέες… υψηλής αισθητικής

Ο Σπύρος Σούλης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στόλισε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Ο Σπύρος Σούλης έγραψε χαρακτηριστικά για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του: “Ετοιμο το δέντρο και φέτος! Αυτή την χρονιά τα χρώματα των Χριστουγέννων μου είναι εντυπωσιακά, ζεστά, φωτεινά αλλά και παραδοσιακά! Κλασικά και διαχρονικά! Kόκκινες, πράσινες αλλά και λίγες χρυσές μπάλες για έξτρα λάμψη, αμέτρητα λαμπερά vintage στολίδια, all time classic ξύλινοι καρυοθραύστες, μπόλικο ψεύτικο χιόνι, κλαδιά με red berries και τούφες από χρυσές φτέρες για “γέμισμα”, και βέβαια, μεγάλα elements γύρω από το δέντρο! Όλα αυτά συνθέτουν ένα άκρως ονειρικό και εορταστικό σκηνικό!”.

“Φέτος για το δέντρο μου επέλεξα όλα τα στολίδια από το εκπληκτικό @nedadecorations. Ο Τάσος Δημοσθενιάδης έχει κάνει μοναδικές χριστουγεννιάτικες επιλογές – δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Σε όποια χρώματα και αν επιλέξετε να στολίσετε το δέντρο σας φέτος, μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος στολισμός γίνεται παρέα με τους αγαπημένους μας και τα ομορφότερα δέντρα είναι αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε! Καλές γιορτές! Ho Ho Ho”.

Σπύρος Σούλης, γνωρίζει πολύ καλά τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και έχει πάντα ενδιαφέρον για το πώς στολίζει το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”