Σπύρος Νικολαΐδης: H ανάρτηση για τη μητέρα του 2,5 μήνες μετά τον θάνατό της

Δυόμισι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η μητέρα του Σπύρου Νικολαΐδη έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός της σειράς «Η γη της ελιάς» έχασε τη μητέρα του από καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό.

Πριν από λίγη ώρα ο ηθοποιός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας την οποία δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Νικολαϊδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε, «Σε σκέφτομαι συνέχεια άγγελέ μου. Δεν έφυγες ποτέ».

Να υπενθυμίσουμε ότι μιλώντας στο ΟΚ! και στη Μαρία Παπαϊωάννου είχε αναφερθεί στους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και ένας από αυτούς όπως είχε αποκαλύψει ήταν και η μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο.

«Πριν φύγω για Αμερική βίωνα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Περνούσα χρόνια κατάθλιψη. Είχα μια σχέση πολύ δύσκολη και τοξική. Επίσης, είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου «τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή». Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορονοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα και έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα για τις 8 λέξεις και μετά για τη ”Γη της ελιάς”.»

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”