Σπυροπούλου: “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”

Θαύμα, θαύμα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τώρα στα γεράματα, έμαθε πως υπάρχουν και κανονικοί άνθρωποι που ζουν σε περιοχές όπως η Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον Νίκο Μουτσινά, πως στα πλαίσια της εκπομπής της πήγαινε «σε κανονικούς ανθρώπους» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πήγε σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο που «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

«Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”