Σμαράγδα Καρύδη: «είναι απαράδεκτο να ρωτάς μία γυναίκα πότε θα κάνει παιδί»

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Dot», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά και εξήγησε γιατί είναι απαράδεκτη αυτή η ερώτηση.

«Δε ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να απολογηθώ εγώ που δε κάνω παιδιά, ούτε κάποιος άλλος επειδή θέλει παιδί. Όποιος θέλει κάνει παιδιά, όποιος δε θέλει δεν κάνει» είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Όταν η Νάντια Μπουλέ την ρώτησε ωστόσο, για τις ερωτήσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια για τους λόγους που δεν κάνει παιδιά και δεν παντρεύεται είπε: «Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες αυτό, όχι μόνο σε μένα και το θεωρώ απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς και αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας που μου φαινόταν πάρα πολύ αστείο. Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δε ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, αν έχει προβλήματα υγείας… Πώς το ρωτάς αυτό το πράγμα;»

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”