Σκληρό παιχνίδι στο «Love Island» | Αυτοί είναι οι 4 πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (Pics)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα του ριάλιτι.

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ξεκινήσει το «Love Island».

Το νέο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο μισό της σεζόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι στην παρουσίαση του ριάλιτι που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Τενερίφη. Μαζί της θα είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος που θα σχολιάζει τα όσα γίνονται στο ριάλιτι.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται αρκετά σκληροπυρηνικό σε σχέση με όσα έχουμε δει στο παρελθόν, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση των παικτών. Το okmag.ge δίνει μία πρώτη γεύση από τους 4 πρώτους παίκτες που επιλέχθηκαν από την παραγωγή του ριάλιτι.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Η Χριστίνα Ματσάκου είναι η πρώτη γυναίκα, με μεγάλη λατρεία στη yoga. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει αρκετές πόζες από την αγαπημένη της ασχολία.

Η δεύτερη παίκτρια είναι η Κωνσταντίνα Αράπογλου. Η ίδια είναι δημοσιογράφος και δηλώνει πως λατρεύει το καλοκαίρι.

Οι δύο άνδρες διαγωνιζόμενοι είναι αδέρφια. Ο Γιώργος και ο Θοδωρής Ανδριανός συνεργάζονται σε αρκετά πρότζεκτ. Έχουν μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και διατηρούν τη δική τους επιχείρηση με ρούχα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”