Ρωσίδα κλείνει τα 30, αποφασίζει να κάνει πάρτι για να «κηδέψει» τα νιάτα της και γίνεται viral

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ασυνήθιστο πάρτι που διοργάνωσε μια 30χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, γιορτάζοντας έτσι την νέα δεκαετία που έρχεται στη ζωή της και κηδεύοντας παράλληλα τη νιότη της.

Mila Blatova: Η ιδέα πίσω από το πάρτι

Μια μαμά δύο παιδιών ήθελε έναν ξεχωριστό τρόπο να γιορτάσει τα τριάντα της χρόνια, γι’ αυτό αποφάσισε να τιμήσει την έναρξη αυτής της δεκαετίας της ζωής της κάνοντας μια «κηδεία για τα νιάτα της».

Η Mila Blatova από τη Nizhni Novgorod της Ρωσίας, έκανε ένα ασυνήθιστο πάρτι στο σπίτι της και είπε ότι η ιδέα αυτή της ήρθε αφού συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να τελειώσουν τα είκοσι της χρόνια.

“Ήταν ένας αστείος τρόπος να δεχτώ ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.”

Ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή ως τα νύχια, η Mila φόρεσε ένα μαύρο κολάν κι ένα σέξι δαντελένιο μπλουζάκι για την «κηδεία» της.

Mila Blatova: Πως γιόρτασε τα γενέθλια της

Έχει επίσης βάψει το πρόσωπό της με μακάβριο τρόπο, φορώντας μαύρο κραγιόν για την περίσταση και τελείωσε το σύνολό της με ένα μαύρο καπέλο, γυαλιά ηλίου και μαύρα τακούνια.

Επίσης, ήπιε σαμπάνια σε μαύρο ποτήρι καθώς έκανε την πρόποσή της, ενώ τα μεταλλικά μπαλόνια που έγραφαν «30» ήταν η τελευταία της πινελιά.

Εξηγώντας την εμφάνισή της, η 30χρονη είπε: “Ήθελα να βάλω λίγο δράμα στα φετινά γενέθλιά μου.”

Η αδερφή της Μίλα, η Summer, είχε αναλάβει τις φωτογραφίες και αποκάλυψε στις σελίδες της στα social media ότι βρήκε την ιδέα της αδελφής της “υπερβολικά δραματική”.

“Ρώτησα την αδελφή μου τι ήθελε για τα γενέθλιά της και είπε ‘μια κηδεία για τα νιάτα’ μου. Εγώ τότε της απάντησα ‘η επιθυμία σου είναι εντολή μου.’

Και παρόλο που θρήνησε το τέλος των είκοσι ετών της, η μαυροφορεμένη τριαντάρα μοιράστηκε ότι ήταν ακόμα σε θέση να περνάει καλά και να χαίρεται την ηλικία της.

“Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο και μην φοβάστε, να συνεχίσετε να διασκεδάζεστε σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε,” πρόσθεσε η Blatova.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”