Ραγίζει Καρδιές: Το Σκυλάκι Με Το Στραβό Πρόσωπο, Βρίσκει Την Οικογένεια Που Το Αγαπάει Πραγματικά!

Η ανάρρωση από έναν τραυματισμό δεν είναι πάντα εύκολη, όπως επίσης και οι τραυματισμοί ή τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους.

Αυτός ο σκύλος μπορεί να περπατήσει μια χαρά, αλλά ένας καβγάς με έναν άλλο σκύλο άφησε ένα μεγάλο σημάδι του στο πρόσωπό του.

Ο Γούντι, που είναι το όνομα αυτού του κουταβιού, υπέστη τον τραυματισμό όταν ήταν ακόμα κουτάβι.

Δεδομένου ότι τα οστά στο κρανίο των κουταβιών δεν έχουν συγχωνευτεί και αναπτυχθεί μόνιμα, το κρανίο του επουλώθηκε αλλά κατέληξε ελαφρώς παραμορφωμένο. Αυτό του άφησε ένα στραβό, λοξό πρόσωπο.

Ωστόσο, φαίνεται πολύ χειρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ο Γούντι μπορεί να αναπνέει, να λαχανιάζει, να φάει και να πίνει μια χαρά. Απλώς φαίνεται λίγο αστείος.

Στην πραγματικότητα, το στραβό πρόσωπό του είναι αρκετά αξιαγάπητο.

Ακόμα πιο αξιαγάπητος είναι ο ίδιος ο Γούντι, ο οποίος έχει αποδειχθεί απίστευτα γλυκός και τρυφερός σύμφωνα με τους φροντιστές του . Είχε την παιχνιδιάρικη φύση ενός κουταβιού, παρόλο που ήταν σχεδόν ενός έτους. Ούτε καν το μόνιμα παραμορφωμένο πρόσωπό του δεν μπορούσε να μειώσει την ευτυχία του.

Όσο αξιαγάπητο κι αν είναι το πρόσωπό του, δυστυχώς υπήρχαν λίγοι δείτε το έτσι. Οι αρχικοί του ιδιοκτήτες στο Τενεσί τον εγκατέλειψαν αφού μετακόμισαν από το σπίτι τους.

Ο Γούντι ήταν μόνος και δεμένος με αλυσίδες.

Είναι δύσκολο να πούμε αν το στραβό του πρόσωπο ήταν μέρος του λόγου που εγκαταλείφθηκε, αλλά είναι λυπηρό σε κάθε περίπτωση.

Πρέπει να τον ταΐσαν με αποκόμματα και αποφάγια από τους ανθρώπους εκεί, αφού δεν ήταν αδύνατος ούτε πεινούσε όταν τον βρήκαν. Και ποιος ήταν αυτός που τον βρήκε; Όχι άλλο από τη Διάσωση και Αποκατάσταση Ζώων Ειδικών Αναγκών (SNARR).

Ήταν λίγος καιρός πριν ένας από τους ντόπιους σκέφτηκε να καλέσει μια οργάνωση διάσωσης για τον Γούντι, αλλά απέδωσε.

Η Courtney Bellew, εργαζόμενη στο SNARR, μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον Woody και τη διάσωσή του. Κυρίως για το πόσο συγκινητική ήταν η ιστορία του και γιατί ξεχώρισε. Αυτό το κουτάβι ήταν γεμάτο αγάπη από την 1η μέρα και η Κόρτνεϊ το ένιωσε αμέσως.

“Απλώς το κοιτάς και δεν μπορείς παρά να το αγαπήσεις εξαιτίας αυτού του προσώπου.” – είπε η Courtney Bellew όταν πήρε συνέντευξη από το The Dodo

Το νοικοκυριό από το οποίο προερχόταν ο Woody δεν φαινόταν να τον εκπαίδευσε, επιπλέον το ότι δεν τον πήγαν ούτε στον κτηνίατρο. Η Κόρτνεϊ μοιράστηκε ότι ο Γούντι ήταν αρκετά απείθαρχος, ακόμα κι αν εννοούσε καλά.

Ο μοναδικός στο είδος του Πίτμπουλ ήταν λίγο πολύ παιχνιδιάρης και αποδείχτηκε λίγο για αυτούς.

Τελικά έμαθε κάποια εθιμοτυπία, όμως. τόσο πολύ, και τα πάει πολύ καλά γιατί παίρνει όλα όσα χρειάζεται. Είναι ένα γλυκό αγόρι και είναι πολύ χαρούμενος που μπορεί να τρέχει και να βρίσκεται σε ένα σπίτι και οτιδήποτε άλλο». – είπε η Courtney Bellew

Και όταν τελικά βρήκε ένα παντοτινό σπίτι, η γλυκιά του προσωπικότητα ήταν εξίσου μεθυστική. Ήδη ανησυχούσε πάντα για τη νέα του μαμά. Η νέα του μαμά, Τζέιμι Μποντ, έπιασε πυρετό τις πρώτες μέρες που ήταν μαζί της. ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου. Έστρεψε μαζί μου στον καναπέ όλο το απόγευμα. Τώρα είναι η σκιά μου, με ακολουθεί πάντα όπου κι αν πάω, φροντίζοντας να είμαι ασφαλής και υγιής. Ο Γούντι λατρεύει να κουλουριάζεται στο κρεβάτι και να βάζει το κεφάλι του στο στήθος μου». – είπε η Τζέιμι Μποντ όταν μίλησε στο The Dodo

Ο Γούντι είναι ένα υπέροχο παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει να κρίνεις με βάση στα βλέμματα. Αυτό, και δεν είσαι λιγότερο αξιαγάπητος όσο διαφορετικός κι αν φαίνεσαι.

Μερικοί από τους ανθρώπους που φαίνονται πιο διαφορετικοί μπορούν συχνά να αγαπούν τους καλύτερους και να χαμογελούν πιο λαμπερά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok