Ραγίζει καρδιές ο γαμπρός που σηκώνει την ανάπηρη μητέρα του για να χορέψουν στη δεξίωση

Το βίντεο και η ιστορία αυτή κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, με τον γαμπρό να σηκώνει στα χέρια του την ανάπηρη μητέρα του για να χορέψουν στην δεξίωση του γάμου του. Η ιστορία ραγίζει καρδιές και προκαλεί συγκίνηση σε όλο το Διαδίκτυο με τη δύναμη της θέλησης της πρωταγωνίστριας αλλά και του παιδιού της.

Η ασθένεια της μητέρας του γαμπρού και το συγκινητικό μήνυμα

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί βίντεο στο οποίο γιος σηκώνει την ανάπηρη μητέρα του προκειμένου να χορέψουν μαζί στη δεξίωση του γάμου του. Η Kathy Poirer πάσχει από νόσο του κινητικού νευρώνα (MND) και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά με τη βοήθεια των γιων της, κατάφερε να μοιραστεί έναν ιδιαίτερο χορό με τον μεγαλύτερο της, τον Zak, στο γάμο του.
«Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν τη στιγμή με τον γιο μου», ανέφερε η μητέρα. «Ο γάμος του ήταν ένα ορόσημο και προσευχόμουν καθημερινά να καταφέρω να χορέψω μαζί του και να μοιραστώ τη χαρά του. Αυτό που απεικονίζεται στο βίντεο, είναι η αγάπη μιας μητέρας η οποία μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια για χάρη του παιδιού της».

Η νόσος του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει τα τελευταία 3 χρόνια η Kathy, είναι είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, με συνέπεια την προϊούσα μυϊκή ατροφία. Ξεκινάει με ένα μούδιασμα και αδυναμία σε κάποιο άκρο και καταλήγει σε κινητική παράλυση χεριών ή και ποδιών, αδυναμία κατάποσης και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”