“Πρέπει να τις σώσω”: Ήρωας πατέρας βουτάει στις φλόγες για να γλιτώσει τις δίδυμες κόρες του από βέβαιο θάνατο

Ο 23χρονος Ρέι Λούκας απ’ το Μίσιγκαν έγινε πρώτο θέμα στα τοπικά νέα γιατί βούτηξε με αυταπάρνηση μέσα στη φωτιά για να σωθούν τα μωρά του.

Τι συνέβη

Ευτυχώς, τα κατάφερε, αλλά τώρα φέρει σοβαρούς τραυματισμούς και το αύριο της οικογένειάς του μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Ο Ρέι επέστρεφε από το βενζινάδικο της γωνίας όταν είδε το σπίτι του να καίγεται ολόκληρο. Έλειπε μόλις 15 λεπτά και όταν είδε τη μητέρα και την ανηψιά του να στέκονται έξω παγωμένες από τρόμο κατάλαβε ότι μέσα στο σπίτι ήταν ακόμη οι δίδυμες κόρες του, Μίλαν και Μαλέσια.

«Πρέπει να μπω μέσα να σώσω τα κορίτσια μου, αυτό σκέφτηκα αμέσως», λέει ο σοκαρισμένος πατέρας, «δεν ήξερα καν που πηγαίνω απ’ τον καπνό, βρήκα το δωμάτιο από μνήμης.

Ευτυχώς, ο ηρωισμός του έπιασε τόπο και τα παιδάκια του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο παίδων – το ένα είναι στην εντατική και το άλλο λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Η υγεια του

Την ίδια στιγμή, Ο Ρέι Λούκας φέρει σοβαρά εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο, τα μάτια, τον λαιμό, τα χέρια και άλλα σημεία του σώματός του.

«Είναι θαύμα που βλέπω, αφού ήμουν τυφλός για 3 μέρες», λέει ο Ρέι, «ευτυχώς, πέρα από τα εγκαύματα, είμαι ακόμη αρτημελής».

Μετά την καταστροφή, φίλοι της οικογένειας έστησαν μια σελίδα που ζητάει υλική βοήθεια (χρήματα, έπιπλα, μωρουδιακά κλπ.), αφού ο Ρέι και οι δικοί του έχασαν τα πάντα σ’ αυτή τη φωτιά, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει πότε θα είναι σε θέση να ξαναδουλέψει.

Μέχρι τώρα, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πάρα πολύ και ελπίζουμε σύντομα όλα να είναι όπως πριν και να έχουν την υγεία τους.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”