“Με κάνουν να νιώθω ανίκητος”:30χρονος ασφαλιστής πηγαίνει με τακούνια στη δουλειά του

Ο 30χρονος της ιστορίας μας φαίνεται όπως θα δούμε και παρακάτω στο βίντεο να πηγαίνει στη δουλειά με τακούνια. Ο νεαρός είναι ασφαλιστής και όπως δηλώνει όταν φοράει τακούνια αισθάνεται ανίκητος και ότι μπορεί να “κερδίσει” κάθε μέρα και κάθε μάχη στη δουλειά του. Επιλέγει να φορά ψηλά παπούτσια στη δουλειά του και μάλιστα έχει εφεδρικά ζευγάρια για να εξασκείται πάνω σ’ αυτά.

O 30χρονος ασφαλιστής που πηγαίνει με τακούνια στη δουλειά του

Αυτό που ξεχωρίζει τον Άσλεϊ Μάξγουελ-Λαμ από τους υπόλοιπους εργαζομένους στα γραφεία τους στο Σίδνεϊ, είναι η στυλιστική πινελιά του, καθώς μερικές φορές επιλέγει να φοράει τακούνια. Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και από τις εικόνες ο 30χρονος που εργάζεται σε μια ασφαλιστική εταιρία, αρκετά συχνά και συγκεκριμένα τρεις φορές την εβδομάδα, επιλέγει να φορά ψηλά παπούτσια στη δουλειά του.

«Είναι δύσκολο. Κανείς δεν περιμένει να δει έναν ψηλό άντρα να φοράει τακούνια» ανέφερε ο 30χρονος στο δίκτυο news.com.au και προσθέτει: «Το σκέφτηκα και μετά πήγα σε ένα μαγαζί και δοκίμασα ένα ζευγάρι τακούνια. Εκείνη την ώρα ήταν σαν να μου ήρθε μια αναλαμπή».

«Ένιωσα γεμάτος αυτοπεποίθηση, ανίκητος και παντοδύναμος όταν τα φόρεσα. Ένιωσα ότι μπορούσα να αντεπεξέλθω στα πάντα». δήλωσε. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχει 9 ζευγάρια, 4 για την δουλειά και 5 να πειραματίζεται.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”