«Πόσο τυχερή είμαι!»: 99χρονη που μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι γνωρίζει το 100ο δισέγγονό της

Η προσωποποίηση της μητριαρχίας: Η 99χρονη Marguerite Koller από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, η οποία σύντομα θα κλείσει τα 100, έχει φτάσει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο. Είναι προγιαγιά 100 παιδιών!

«Σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι!», λέει η ίδια στο NBC.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην ιστορία της είναι, ότι ενώ η ίδια υπήρξε μοναχοπαίδι –και μάλιστα σκόπευε να γίνει καλόγρια- τελικά έγινε μητέρα 11 παιδιών! Στη συνέχεια έγινε γιαγιά 56 εγγονιών και πρόσφατα καλωσόρισε το 100ο δισέγγονό της.

Το μικρότερο μέλος της τεράστιας οικογένειας ονομάστηκε Koller William, τιμώντας έτσι την ίδια, μα και τον σύζυγό της, William.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1942 στην Πενσυλβάνια και αποφάσισαν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια που αποτελείται πλέον από 4 γενιές! Και επειδή πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα κοινό τραπέζι, όπως αποκαλύπτει η μητέρα του 100ου εγγονιού της, «ερχόμαστε σε ‘κύματα’. Περνάμε λίγο χρόνο όλοι μαζί και μετά φεύγουμε για να έρθουν οι επόμενοι στις σημαντικές ημέρες του χρόνου.»

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”