Πόσα λεφτά παίρνει ο Γιώργος Πιλίδης στο ‘Survivor’ κάθε εβδομάδα;

Ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα, σε κάθε reality, ειδικά σε αυτά που συμμετέχουν διάφοροι celebrities, έχει να κάνει με τους μισθούς που λαμβάνουν όσο παίζουν.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το Survivor, το οποίο είναι ακριβή παραγωγή και οι παίκτες βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και τις δουλειές τους.

Μία πρώτη γεύση για τους εφετινούς μισθούς, μας έδωσε ο περσινός νικητής του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Όπως είπε λοιπόν, οι μαχητές παίρνουν περίπου 1.000 ευρώ την εβδομάδα ο κάθε ένας, ενώ οι διάσημοι περίπου 6-7.000 ευρώ. Υπάρχουν όμως και συμβόλαια που προβλέπουν απολαβές της τάξεως των 10.000 ευρώ που μάλλον αποτελεί ρεκόρ αμοιβής για το παιχνίδι αυτό.

Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα τόσο ο Γιώργος Πιλίδης , όσο και η Αθηνά Ευμορφιάδη αναμένεται να παίρνουν κοντά στα 6 με 7 χιλιάρια την εβδομάδα , δίχως ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”