Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε: Απατημένη γυναίκα βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο του πρώην της

Η γυναίκα της ιστορίας μας μετά την απιστία του συντρόφου της προχώρησε σε μία πράξη εκδίκησης. Όπως φαίνεται έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και το έκαψε, μέχρι που χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική.

Απατημένη σύντροφος βάζει φωτιά στο αμάξι του πρώην της

Αφότου παρακολούθησε το αγόpι της και σιγουρεύτηκε ότι την απατά, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να εκδικηθεί με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο: Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η γυναίκα εμφανίζεται να επιτίθεται κατ’ επανάληψη και με μανία κατά του πολυτελέστατου αυτοκινήτου του συντρόφου της με όπλο μία τεράστια πέτρα. Ωστόσο, το αυτοκίνητο αποδεικνύεται ότι διαθέτει αλεξίσφαιρα παράθυρα, γεγονός όμως το οποίο δεν έδειξε να πτοεί την αφηνιασμένη γυναίκα που αποφασίζει να αλλάξει στρατηγική.

Στην επόμενη σκηνή το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών οι οποίοι καταγράφουν με το κινητό τους το περιστατικό, ενώ η δραματική ιστορία ολοκληρώνεται με την επέμβαση της πυροσβεστικής. Άγνωστο παραμένει τόσο το μέρος στο οποίο διαδραματίστηκε το συμβάν, όσο και τα στοιχεία της απατημένης γυναίκας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”