Ποια Καγιά; 85χρονη καλλονή κάνει πασαρέλα και «σωπαίνει» όλο το πλήθος (vid)

Ποια Βίκυ Καγιά; Ποια top models; Ποιο GNTM; Η 85χρονη Carmen Dell’Orefice άφησε άφωνο όλο τον κόσμο περπατώντας σε πασαρέλα αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν είναι θέμα ηλικίας. Αν έχεις ψυχή και καρδιά όλα γίνονται, τίποτα δεν απαγορεύεται, όλα μπορούν να συμβούν.

Ποια είναι η Carmen Dell’Orefice

Η Carmen Dell’Orefice ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1947, στην ηλικία των 16, όταν εμφανίστηκε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού μόδας Vogue. Στην σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012, η Carmen ήταν το μεγαλύτερο εργαζόμενο μοντέλο στον κόσμο, στην ηλικία των 81.

Πήγαινε με πατίνια στις δουλειές για εξοικονόμηση χρημάτων

Η Carmen και η μητέρα της αγωνίζονταν οικονομικά, και ακόμη και με τη καριέρα της ως μοντέλο, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν είχαν τηλέφωνο. Η Vogue έστελνε κόσμο στο διαμέρισμά της Carmen για να την ενημερώσουν για την δουλειά. Η Carmen πήγαινε με πατίνια(!) στις εργασίες τις για να εξοικονομήσει χρήματα.

Η έξτρα δουλειά που έκανε η Carmen μαζί με την μητέρα της

Η Carmen και η μητέρα της συμπλήρωναν το εισόδημά τους ράβοντας. Ένα μήνα μετά τα 80στα γενέθλια της Carmen, τον Ιούνιο του 2011, της δόθηκε ένα τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου. Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”