Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Έτρωγε ξύλο – Να ανοίξουν στόματα…» – Η μαρτυρία φίλης της μητέρας του παιδιού «καίει» τον πατέρα

Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία με το κοριτσάκι

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της γειτόνισσας για τον πατέρα της 6χρονης Αμέλιας, που ανασύρθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στο βυθό, ενώ ο ίδιος δε μπορούσε να βουτήξει, καθώς υποφέρει από άσθμα.

Την ώρα που οι αρχές συνεχίζουν πυρετοδώς τις έρευνες, πολλές λεπτομέρειες για την σχέση του με το παιδί αλλά και με την γυναίκα του έρχονται στο φως. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλούν οι μαρτυρίες ότι ο άνδρας έβαζε το παιδί στο μηχανάκι του χωρίς κράνος στο πίσω κάθισμα του οχήματος, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν και οι φήμες για έντονα ξεσπάσματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η μαρτυρία φίλης που «καίει» τον πατέρα της 6χρονης

«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθότανε και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει… Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου… Τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα», λέει φίλη της μητέρας της εξάχρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συνεχίζει: «Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”