Πήρε αυτό που άξιζε: 47χρονος κλείνει ραντεβού με 12χρονη αλλά τον περιμένει ο πατέρας και..

Ο 50χρονος πατέρας κατάφερε να πιάσει τον 47χρονο Έλληνα που έστελνε άσεμνα μηνύματα στη 12χρονη κόρη του στην Πάτρα. Τι συνέβη στο ραντεβού.

Στον εισαγγελέα ο 47χρονος – Τι συνέβη στο ραντεβού

Ο δράστης έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία της Πάτρας, όμως εκεί τον περίμενε μια έκπληξη… Την 12χρονη συνόδευε και ο πατέρας της, ο οποίος εγκλώβισε τον δράστη για να μη δραπετεύσει και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24news.gr ο 50χρονος είχε αντιληφθεί από νωρίς ότι η κόρη του λαμβάνει μηνύματα σεξουαλικού χαρακτήρα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες, οι οποίες θα τον βοηθούσαν να τον βρει και να τον παραδώσει.

Πώς τον παγίδευσαν

Ο πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο άνδρας παρά τα απόλυτα δικαιολογημένα νεύρα που είχε, δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο τουλούμι στο ξύλο!

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σημειώνεται πως τα δυο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του , κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.

Και μια υποσημείωση. Ο δράστης έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!!!

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”