Πέταξαν νεογέννητο κοριτσάκι στα σκουπίδια λίγες μόνο ώρες αφότου γεννήθηκε

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη δόθηκε για υιοθεσία αφότου η μητέρα του το αφήσει να πεθάνει σε ένα κάδο απορριμμάτων.

Το κορίτσι ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και εγκαταλείφθηκε μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών στο Chaing Mai της Ταϊλάνδης την προηγούμενη Κυριακή.

Ήταν μόλις 12ωρών όταν κάτοικοι στη βόρεια Ταϊλάνδη άκουσαν το κλάμα της, γύρω στις 8μμ.

Η αστυνομία έφτασε και μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου του δόθηκε οξυγόνο και η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν καταθέσει στο νοσοκομείο αιτήσεις για να υιοθετήσουν το μωρό και να του δώσουν μια «ονειρεμένη ζωή» αφού εγκαταλείφθηκε από τη δική του οικογένεια.

Ο Jiralak Jankrajai, από το νοσοκομείο Lanna στο Chiang Mai, δήλωσε: “Το κοριτσάκι είναι υγιές και η κατάστασή του είναι αρκετά καλή. Θα μεταφερθεί σε ορφανοτροφείο όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας.”

“Πολλοί άνθρωποι έχουν δείξει ενδιαφέρον και επισκέπτονται το νοσοκομείο για να την υιοθετήσουν.”

“Θα μεγαλώσει και θα έχει μια καλή ζωή. Οι άνθρωποι θέλουν να της δώσουν μια ονειρεμένη ζωή. Είναι σημαντικό να βρει μια σωστή οικογένεια.”

Το βρέφος θα μεταφερθεί στο ορφανοτροφείο Vieng Ping στο Chaing Mai.

Οι οικογένειες που έδειξαν ενδιαφέρον για να υιοθετήσουν το κορίτσι αξιολογούνται από τους υπαλλήλους του ορφανοτροφείου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κοριτσάκι γεννήθηκε το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια πετάχτηκε στον κάδο. Ήταν περίπου 12 ωρών όταν βρέθηκε.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας σαρώνουν την περιοχή στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τη μητέρα.

“Όταν οι έφτασαν οι αρχές, το κορίτσι ήταν ακόμα ζεστό και χρειαζόταν επειγόντως οξυγόνο. Ήταν καλυμμένη με κουβέρτες και ήταν μέσα σε ένα σακίδιο.”

“Έμεινε σε ένα σωρό από σκουπίδια και θα πέθανε αν δεν την έβρισκαν εγκαίρως.”

“Ελέγχουμε τις κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή για να βρούμε τη μητέρα και να ασκήσουμε δίωξη σε όποιον έκανε αυτή την απάνθρωπη πράξη,” είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”