Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light δεν είναι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε”

Η Πέγκυ Ζήνα ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τις πρόσφατες δηλώσεις του Light στις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς αναφέρθηκε στο όνομά της. Ειδικότερα, ο light δήλωσε:

«Αν θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι ραπ. Τι θέλετε να σας πω; Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα και να λες δεν το περίμενα».

Η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε, λοιπόν, από την πλευρά της: «Δεν ακούει πολύ τραπ η κόρη μου αλλά υπάρχουν τραγούδια με στοιχεία τραπ που ακούει. Ο Light είναι τράπερ όχι τραγουδιστής. Ευχαριστούμε για την επιλογή αρχικά, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Madonna σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του».

Όταν ρωτήθηκε για το αν της αρέσει η τραπ, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν μου αρέσει η τραπ αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτό το είδος μουσικής και δεν είμαι αρνητική σε ό,τι είναι της μόδας».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”