Παράδειγμα προς μίμηση: Ο Jon Bon Jovi άνοιξε δύο εστιατόρια και δίνει δωρεάν φαγητό σε φτωχούς και άπορους

Δεν αρκεί μόνο να είσαι πετυχημένος και δημοφιλής στη δουλειά σου, όπως είναι ο Jon Bon Jovi σαν τραγουδιστής. Ο Jon Bon Jovi αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι Άνθρωπος με το Άλφα κεφαλαίο, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Από την αρχή της καριέρας του ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα και πλέον αποφάσισε να δημιουργήσει δύο εστιατόρια για να προσφέρει πίσω στην κοινωνία. Η απόφαση του Jon Bon Jovi είναι τα εστιατόρια του να μοιράζουν κάθε μέρα δωρεάν ένα πιάτο φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η απόφαση του Jon Bon Jovi για την δημιουργία των εστιατορίων

Ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να δημιουργήσει δύο εστιατόρια, τα οποία θα προσφέρουν στην κοινωνία και στο κοινωνικό σύνολο. Τα συγκεκριμένα εστιατόρια δίνουν φαγητό σε άτομα, τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη. Πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι επιζητούν εναγωνίως ένα πιάτο φαγητό για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Μαγειρεύει και σερβίρει ο ίδιος ο Jon Bon Jovi

Ο διάσημος τραγουδιστής τελικά, όχι μόνο κατάφερε να κάνει πράξη, τα σχέδιά του, αλλά προχώρησε και στην ανακοίνωσή τους.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο εστιατόριο έχουν τραβηχτεί στιγμιότυπα, τα οποία δείχνουν τον ίδιο να βρίσκεται στο χώρο της κουζίνας. Ο Jon Bon Jovi συμμετέχει στη διαδικασία του μαγειρέματος των γευμάτων.

Μάλιστα, ο μεγάλος τραγουδιστής δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά και να είναι ευχαριστημένος. Μακάρι το παράδειγμα του soul kitchen να το μιμηθούν και άλλοι..

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”