Πανελλήνιες Πανωλεθρία: Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997

Θυμάστε τον μαθητή που είχε γίνει viral με τα σχόλια που έκανε για τις Πανελλήνιες; Πριν 23χρόνια ένας νεαρός μαθητής, χάρισε στιγμές γέλιου με τον σχολιασμό του για τις εξετάσεις. Συγκεκριμένα με τις ατάκες που είχε πει μπροστά στην κάμερα και όλοι είχαν ξεσπάσαν σε γέλια: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS».

Πανελλήνιες 1997: Οι viral ατάκες

Μπορεί οι μαθητές που παλεύουν για μια θέση στα Πανεπιστήμια να ήταν αγέννητοι 23 χρόνια πριν, όμως οι ατάκες ενός αγοριού το 1997, έγιναν σλόγκαν και έμειναν στην ιστορία. Συγκριμένα ο μαθητής της Γ’ Δέσμης, τα βρήκε σκούρα και έσπευσε να το δηλώσει αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες.

Χρησιμοποίησε πρώτη φορά μια σειρά από λέξεις και φράσεις, όπως: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS», «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Πανελλήνιες 1997: Πως είναι σήμερα ο μαθητής που έκανε τους πάντες να γελάσουν

Ο Βασίλη Γκαραμέτσης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Ο νεαρός πέρασε στη Νομική Αθήνας, σπούδασε δικηγόρος και όταν τελείωσε τη σχολή έκανε ειδίκευση στο εργατικό και πολιτικό δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Έπειτα έκανε άλλο ένα μεταπτυχιακό στο Columbia Law School . Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών που δεν έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”