Όταν η Τίνα Τέρνερ τραγούδησε στην Αθήνα: Η μοναδική συναυλία της βασίλισσας του rock n roll στην Ελλάδα – Η σπάνια συνέντευξη στην ΕΡΤ

Η παγκόσμια μουσική σκηνή είναι φτωχότερη από χθες το βράδυ, καθώς η Τίνα Τέρνερ άφησε τη τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών. Η βασίλισσα του rock ‘n’ roll έφυγε από την ζωή σκορπώντας την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με αφορμή τον θάνατο της μεγάλης ντίβα της μουσικής θυμόμαστε την μοναδική συναυλία που έχει δώσει στην Ελλάδα, το 1990, στο πλαίσιο της περιοδείας της “Foreign Affair: The Farewell Tour“.

Η μοναδική συναυλία στην Ελλάδα

Μάλιστα είχε δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην Ειρήνη Νικολοπούλου: «Δεν θα συνεχίσω να περιοδεύω έτσι, εννοώ μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Ταξιδεύω μέρα νύχτα επί έξι μήνες και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω έτσι. Αν και ήταν απίθανο, είχα πολύ κόσμο. Ο κόσμος ερχόταν και διασκέδαζε πολύ. Μα δεν θα μείνω άλλο» είχε δηλώσει αρχικά η τραγουδίστρια.

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε αναφέρει πως τι είχαν κάνει εντύπωση: «Κάποιες προτομές αρχαίων θεών που μου χάρισαν κάποιοι καλοί φίλοι. Πήρα μερικά πιάτα. Η θέα του ουρανού που ήταν κάτασπρη, δεν ήξερα πως θα ήταν. Οι κίονες που είδα εδώ μου έδωσαν ιδέες για την διακόσμηση των σπιτιών μου, Πρέπει να έρθω ξανά να μάθω περισσότερα».

Related posts

«Η μητέρα μου δεν έκανε για μάνα. Ο ήρωας πατέρας μου μας έσωσε από τα νύχια της και μας μεγάλωσε μόνος του»

“Δεν έκλαψα σήμερα”: Ραγίζει καρδιές καρκινοπαθής μαμά που άφησε τα παιδιά της να ξυρίσουν το κεφάλι της

Χειροκροτούσε όλο το αεροπλάνο: Αεροσυνοδός έκανε… στον αέρα, πρόταση γάμου στην αγαπημένη της