Όλοι τον θέλουν για εργοδότη: Έκανε δώρο στους υπαλλήλους διακοπές αξίας €370.000

Το  «καλύτερο αφεντικό του κόσμου», αφού ξόδεψε 370.000€ από την τσέπη του για διακοπές των υπαλλήλων του και δικαίως έχει αυτόν τον τίτλο.

Το αφεντικό της χρονιάς

Ο Mark Neilson, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν φτωχός μεγαλώνοντας, ακολουθεί μια φιλοσοφία που βασίζεται στην αναγνώριση και προτιμά να σκορπάει τα χρήματα για να ανταμείψει τη σκληρή δουλειά.

Το αφεντικό πιστεύει ότι μακροπρόθεσμα, η γενναιόδωρη μεθοδολογία του θα αποδώσει, επειδή οι εργαζόμενοί του θα έχουν περισσότερα κίνητρα και, με τη σειρά τους, θα κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Μόνο φέτος, ο Mark ξόδεψε 82.000€ στέλνοντας 50 άτομα στην Ισλανδία, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και μοίρασε 61.000€ σε μετρητά.

Όσα είπε ο εργοδότης

«Μου αρέσει να προσφέρω και να βοηθάω τους ανθρώπους να υλοποιήσουν τους στόχους τους», δήλωσε. «Η πραγματικότητα είναι ότι αν παρακινήσω τους ανθρώπους να κάνουν καλά τη δουλειά τους ή αν υπάρχει ένας διαγωνισμός που τους παρακινεί να βγάλουν λίγο περισσότερα χρήματα, θα αισθανθώ ικανοποίηση».

«Θέλω οι άνθρωποι να μείνουν για 10 χρόνια, όχι για 10 μήνες. Είναι απίστευτα ικανοποιητικό να βλέπεις τους ανθρώπους να χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους και να αναπτύσσονται», συμπλήρωσε το αφεντικό σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό μέσο.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”