Ο Ήρωας των δρόμων δεν φοράει μπέρτα: Ντελιβεράς επέστρεψε παιδί που είχε χαθεί στους γονείς του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας, όταν ντελιβεράς βρέθηκε σε ένα παράξενο περιστατικό. Ο διανομέας είδε ένα μικρό αγοράκι μόνο του στο δρόμο και τότε είναι που κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Ο άντρας επέστρεψε τον μικρό στην οικογένειά του και η υπόθεση είχε αίσιο τέλος χάρη σε αυτόν.

Ο ήρωας του δρόμου: Επέστρεψε το παιδί στους γονείς του

Ένα παιδάκι να περιφέρεται χαμένο κοντά στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα εντόπισε ο διανομέας, Παναγιώτης Ροΐδης και αμέσως το πήγε στους γονείς του, στη διπλανή παιδική χαρά!Ο νεαρός ντελιβεράς, κατέβηκε από το μηχανάκι μόλις το είδε, το πλησίασε με τρυφερότητα, το πήρε στην αγκαλιά του και το πήγε στους γονείς του.

Τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του στη σελίδα «Διανομείς της Ελλάδας», όπου δημοσιεύθηκε η φωτογραφία είναι πολλά, αναμεσά τους όμως βρέθηκαν και κάποιοι δύσπιστοι που αναρωτιούνται πως βγήκε η φωτογραφία, να η απάντηση: “Παιδιά τo παλικάρι είναι φίλος μου, τον έβγαλε συνάδελφος πού τον πέτυχε τυχαία! Πολλά μπράβο τού και ντροπή σε όλους τους περαστικούς που βλέπανε το παιδί και δεν δίνανε καμία σημασία!”

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”