«Ο γιος μου έφαγε μακαρόνια και πέθανε»: Το μοιραίο λάθος που στοίχισε τη ζωή του 7χρονου από το αγαπημένο φαγητό των παιδιών

Η τραγική ιστορία για τον 7χρονο που έχασε τη ζωή του σε ένα εστιατόριο αφού έφαγε μακαρόνια και μπροστά στα μάτια όλων είναι γνωστή παντού και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

 Το 7χρονο παιδί που έχασε την ζωή του από ένα μοιραίο λάθος

Ο 7χρονος Βρετανός έχασε την ζωή του από αλλεργική αντίδραση, έπειτα από την κατανάλωση ζυμαρικών. Το 7χρονο αγγελούδι έκανε τις διακοπές του με την οικογένεια του στο Αμάλφι της Ιταλίας, το 2015, όταν συνέβη το μοιραίο..Ειδικότερα, ο Cameron Wahid υπέστη βαρύ αναφυλακτικό σοκ, αφού έφαγε ζυμαρικά μαγειρεμένα με γάλα, στο εστιατόριο της πόλης Ραβέλο, όπου παραθέριζε με τους γονείς του.Το προσωπικό του εστιατορίου είχε ενημερωθεί για τις αλλεργίες του παιδιού και ότι δεν πρέπει να φάει ούτε τυρί, ούτε γαλακτοκομικά, ωστόσο, η σερβιτόρα δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχαν ζητήσει οι γονείς, επιβεβαιώνοντάς τους ότι το γεύμα ήταν ασφαλές.

Το παιδί έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε λίγα λεπτά αφού έφαγε τα μακαρόνια, τα οποία περιείχαν γαλακτοκομικά, μπροστά στους 43χρονους γονείς του και τον μικρό του αδερφό Aidan, μόλις είχαν επιβιβαστεί στο τουριστικό λεωφορείου τους, προκειμένου να επιστρέψουν στα δωμάτιά τους.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”