Ο γενναιόδωρος κρεοπώλης αφήνει υπολείμματα κρέατος έξω από το μαγαζί για τα αδέσποτα σκυλιά

Ένα χαριτωμένο βίντεο που αποκαθιστά την εμπιστοσύνη μας στην ανθρωπότητα μας δείχνει μια ομάδα αδέσποτων σκύλων που σερβίρονται με υπολείμματα από κρεοπωλείο.

Στο βίντεο που ζεσταίνει τις καρδιές των φιλόζωων, ένα σωρό υπολείμματα κρέατος βρίσκονται έξω στο πεζοδρόμιο σε ένα χαρτόκουτο. Ένα ένα, τα σκυλιά πλησιάζουν το κουτί και παίρνουν ένα κόκαλο. Αλλά αυτό που είναι αρκετά αξιοσημείωτο είναι το πόσο προσεκτικά είναι αυτά τα τετράποδα, γιατί ένα-ένα το καθένα ικανοποιείται μόνο με ένα κομμάτι.

Αυτό που φαίνεται να είναι ένα ηλικιωμένο Γκόλντεν Ριτρίβερ κατευθύνεται σιγά-σιγά προς το κουτί και μετά παίρνει ένα κόκαλο πριν σιγά-σιγά υποχωρήσει. Ένας άλλος σκύλος φαίνεται διστακτικός καθώς πλησιάζει. Ένας άλλος κουνάει την ουρά του χαρούμενος, σαν να μην μπορεί να πιστέψει πόσο τυχερός ήταν.

@ikram_korkmazer

#hayvansever #animallove #animalplanet #animalchallenge #animalover #animalloversoftiktok #hayvan #hayvanlarısevin #catstagram #kittylove #catslover

♬ orijinal ses – İkram Korkmazer

Το βίντεο φαίνεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κοινωνικά δίκτυα τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στο TikTokker @ugursa_.

Πολλοί από αυτούς που παρακολούθησαν το βίντεο σχολίασαν πόσο καλά συμπεριφέρονται τα αδέσποτα σκυλιά.

Ο ανώνυμος δεν είναι ο μόνος Τούρκος χασάπης με καλή καρδιά. Ο Ikram Korkmazer, ο οποίος ζει επίσης στην Τουρκία, είναι επίσης μεγάλος φιλόζωος. Οι γάτες και τα σκυλιά πηγαίνουν συχνά σε αυτόν στο κατάστημα για να πάρουν κάτι να φάνε.

Τα βίντεο του έγιναν viral αφού ένα βίντεο μιας γάτας που επισκέπτεται ένα κρεοπωλείο, το οποίο σηκώθηκε σε δύο πόδια στον πάγκο του κρέατος για να λάβει λίγο φαγητό, συγκέντρωσε περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές.

Η Korkmazer έχει επίσης μερικά σκυλιά που περιμένουν υπομονετικά έξω στο πεζοδρόμιο για ένα σνακ .

Και στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι αυτός ο κρεοπώλης έχει τους σταθερούς του πελάτες, ενώ ένας σκύλος κουνάει την ουρά του με αγωνία περιμένοντας ένα πιάτο φαγητό.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”