Ο γάμος της χρονιάς: Μεξικανός δήμαρχος παντρεύτηκε αλιγάτορα που φορούσε νυφικό (vid)

Ένας δήμαρχος στο Μεξικό παντρεύτηκε έναν αλιγάτορα στο πλαίσιο ενός πανάρχαιου τελετουργικού.

Μια πανάρχαια παράδοση τελέστηκε στο Μεξικό, όταν ο Βίκτορ Ούγκο Σόσα, δήμαρχος του Σαν Πέδρο Χουαμελούλα παντρεύτηκε έναν αλιγάτορα που φορούσε νυφικό. Μάλιστα, ο γάμος σφραγίστηκε με ένα φιλί.

Το συγκεκριμένο μυστήριο αποτελεί μέρος μια πανάρχαιας τελετουργίας που γίνεται για να φέρει αφθονία στο χωριό Σαν Πέδρο Χουαμελούλα που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Μεξικό.

Ο επτάχρονος αλιγάτορας με το παρατσούκλι «Μικρή Πριγκίπισσα» θεωρείται μια θεότητα που αντιπροσωπεύει στη Μητέρα Γη και ο γάμος της με τον τοπικό ηγέτη συμβολίζει την ένωση των ανθρώπων με τα Θεία.

Η τελετή ήταν φαντασμαγορική, με παραδοσιακή μουσική και τους καλεσμένους να εκλιπαρούν τον γαμπρό να φιλήσει τη «νύφη». Ο δήμαρχος κουβαλούσε στην αγκαλιά του τον αλιγάτορα μέσα στο εορταστικό κλίμα που είχε στηθεί.

Το στόμα του αλιγάτορα ήταν δεμένο για την αποφυγή ατυχημάτων, αφού ο δήμαρχος τον φίλησε πολλές φορές κατά την διάρκεια της τελετής. «Ζητάμε από τη φύση αρκετή βροχή και φαγητό καθώς και ψάρια στο ποτάμι», είπε ο δήμαρχος.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”