Ο έρωτας δεν έχει ηλικία: Το love story του 65χρονου εφοπλιστή με την 30χρονη

Έρωτας: Το ζευγάρι της ιστορίας μας είναι πολύ αγαπημένο και δεν δίνει δεκάρα για τα κακόβουλα σχόλια των γύρω του. Ο 65χρονος επιχειρηματίας με την 30χρονη σύντροφό του ζουν τον έρωτά τους και δεν ενδιαφέρονται για τα σχόλια του κόσμου ούτε για την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Έρωτας: Ιστορία βγαλμένη από παραμύθι

Ο 66χρονος Γιάννης Κούστας και η 30χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα έχουν να μοιραστούν μαζί μας ένα love story βγαλμένο από ρομαντικό παραμύθι παρά τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν

Η Δήμητρα Μέρμηγκα γεννήθηκε το 1992 και οι σπουδές της αφορούν την Ιστορία της Τέχνης στο Deree College. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και η έλξη τους ήταν δυνατή.

Ήταν το Καλοκαίρι του 2017, όταν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν με 500 καλεσμένους.

Το Σεπτέμβρη του 2018 γεννήθηκε και η κορούλα τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Η μικρή τους πριγκίπισσα πήρε το όνομα Κατερίνα, και βαφτίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Κέρκυρα. Η οικογένεια μεγάλωσε κι άλλο όταν η 29χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Μάρτη του 2021. Πρόκειται για το έκτο παιδί του εφοπλιστή, που έχει δύο γιους και δυο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και τη Σοφία Γιαννικοπούλου αντίστοιχα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”