Ο αγωνιώδης σκύλος αρνείται να μετακινηθεί για 6 μέρες από την είσοδο ενός νοσοκομείου

Μια ταραγμένη σκυλίτσα κάθετε έξω από ένα νοσοκομείο για σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που ο σύντροφος της ζωής της εισήχθη στα επείγοντα. Όταν ο ιδιοκτήτης της μπήκε στο νοσοκομείο όπου έπρεπε να χειρουργηθεί, ήθελε να μείνει εκεί περιμένοντας με την ψευδαίσθηση ότι θα έφευγαν γρήγορα.

Η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας ονομάζεται Μάγια και έχει συγκλονίσει τον κόσμο δείχνοντας ότι η πίστη της ξεπερνά κάθε αντιξοότητα.

Παρέμεινε για 6 ημέρες στην πόρτα του νοσοκομείου Έλντα της Βαρκελώνης, όπου νοσηλευόταν η Σάντρα Ινιέστα, η 22χρονη ιδιοκτήτριά της, ενώ υποβαλλόταν σε επέμβαση.

Το σχέδιο ήταν να επιστρέψει από τις διακοπές της στη Γρανάδα με τον πατέρα της, αλλά διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και η παραμονή της ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη .

Ο πιστός σκύλος δεν βαρέθηκε να περιμένει

Η σκυλίτσα της Μάγια, μόλις δύο ετών, ήταν πάντα μαζί της και αυτή τη φορά δεν αποτελούσε εξαίρεση γιατί δεν έφυγε ποτέ από την πόρτα του νοσοκομείου όσο ήταν εκεί η Σάντρα.

Πολλοί έμαθαν για τη Μάγια και ήρθαν να την φροντίσουν. Πολλοί χρήστες του Facebook μοιράστηκαν τη φωτογραφία τους λέγοντας τι συνέβη.

Ήταν έξι μέρες κατά τις οποίες συγκίνησε πολλούς ανθρώπους με την όμορφη χειρονομία πίστης του. Το υγειονομικό προσωπικό συγκινήθηκε όταν αντίκρισε το σκυλί που αρνήθηκε να φύγει γιατί ήξερε ότι ο ιδιοκτήτης του θα μπορούσε να κινδυνεύσει. Είχαν την ευθύνη να την προσέχουν και να της προσφέρουν φαγητό.

Η σκυλίτσα ήταν ανήσυχη και στενοχωρημένη, το μόνο που φαινόταν να την παρηγορούσε ήταν ότι ο ιδιοκτήτης της μπήκε στο νοσοκομείο όπου την είδε τελευταία φορά. Για τον σκύλο ήταν μια αιωνιότητα , έπρεπε να ξέρει ότι η καλύτερή της φίλη ήταν μια χαρά.

Μέχρι που τελικά, την περασμένη Παρασκευή, η Σάντρα έλαβε το ιατρικό εξιτήριο και ξαναβρέθηκε με τη γούνινη φίλη της που τόσο ανυπομονούσε να δει.

«Μετά από μέρες χωρίς να δω την κόρη μου Μάγια, τη χαιρέτησα με ένα φιλί και ήταν το ίδιο χαρούμενη που με είδε όσο κι εγώ . Αυτή η στιγμή ήταν ανεκτίμητη».

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου φρόντισε να μην στερηθεί νερό ή φαγητό η Μάγια εκείνες τις μέρες, μάλιστα κάποιοι προσφέρθηκαν να την πάρουν στο σπίτι τους για να τη φροντίσουν ενώ ο ιδιοκτήτης της αναρρώνει .

Όμως η Σάντρα και ο πατέρας της Μανουέλ προτίμησαν να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ιδιοκτήτη της.

Καθώς η υγειονομική νομοθεσία δεν επιτρέπει στα ζώα να εισέρχονται σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, έπρεπε να παραμείνει στην πόρτα ενώ η Σάντρα λάμβανε την ιατρική φροντίδα που χρειαζόταν.

Αντιμέτωπη με αυτή τη συναισθηματική ιστορία, το νοσοκομείο αποφάσισε να τη μοιραστεί στη σελίδα του στο Facebook και το μήνυμά του έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 1.800 φορές.

«Το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έλντας έχει έναν πολύ ιδιαίτερο επισκέπτη. Αυτό το σκυλί Akita Inu βρίσκεται στην πόρτα του νοσοκομείου εδώ και δύο μέρες, περιμένοντας τον νεαρό ιδιοκτήτη του, που έγινε δεκτός στο κέντρο μας, να αναρρώσει.

Αν και η πίστη είναι χαρακτηριστικό αυτής της φυλής, μας έχει εκπλήξει όλους ευχάριστα . Ελπίζουμε να είναι ξανά μαζί σύντομα! «Λέει η δημοσίευση.

Η Sandra μοιράστηκε εικόνες από τη συνάντηση με τη Maya στο προφίλ της στο Twitter, συγκινώντας όλους όσοι ανυπομονούσαν για αυτή τη γλυκιά επανένωση. Άλλωστε, η πίστη του σκύλου άξιζε να ανταμειφθεί.

Πρόσφατα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της Μάγια… Τι όμορφη φωτογραφία!

Η επανένωση τους ήταν όμορφη και η Μάγια μας θύμισε την αξία της πίστης, τα σκυλιά ξέρουν να αγαπούν χωρίς όρους.

Ας ελπίσουμε ότι τα ανθρώπινα όντα θα μάθουν από αυτά να προσφέρουν αγάπη και φιλία γύρω τους με ανιδιοτελή και πιστό τρόπο.

Είναι δύσκολο να μην συγκινηθείς από τη χειρονομία αυτού του ευγενούς σκύλου που περίμενε τον ιδιοκτήτη του μπροστά στο νοσοκομείο και που ευτυχώς μπόρεσε να γιορτάσει όταν συναντήθηκαν ξανά για να συνεχίσουν να δημιουργούν μαζί αξέχαστες αναμνήσεις.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”