Μητέρα με τα 4 παιδιά της σκοτώθηκαν σε μετωπική σύγκρουση με μεθυσμένο οδηγό που είχε καταδικαστεί ξανά επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Μια μητέρα και τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν σε μια μετωπική σύγκρουση από έναν μεθυσμένο οδηγό ο οποίος είχε καταδικαστεί ξανά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο Σάλεμ του Όρεγκον, όταν ένας οδηγός Land Rover, ο Favian Garcia, συγκρούστηκε με μία οδηγό ενός Buick Century, τη Lisette Medrano-Perez.

Η 25χρονη και τα τέσσερα παιδιά που ήταν στο όχημα πέθαναν την ώρα του δυστυχήματος.

Ο Garcia είχε ελαφρούς τραυματισμούς και συνελήφθη τη Δευτέρα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο 27χρονος έχει δικηγόρο, αλλά αυτή τη στιγμή κρατείται χωρίς εγγύηση και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη.

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο Garcia παραδέχτηκε την ενοχή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2011 και συνελήφθη για τον ίδιο λόγο τον Ιούλιο.

Σε αυτό το περιστατικό φέρεται να χτύπησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Woodburn, στο Όρεγκον, πριν εγκαταλείψει το σημείο.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η ποσότητα του αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ περισσότερη από το όριο τη στιγμή του ατυχήματος και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του, όμως δεν εμφανίστηκε για ακρόαση στο δικαστήριο του Ιουλίου.

Τα αίτια της σύγκρουσης βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση.  

Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων μίλησαν για το τραγικό γεγονός.

“Ήμουν σοκαρισμένη, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβη,” δήλωσε στο KGW.com μια μακροχρόνια φίλη της μητέρας, η Maria Segoviano.

“Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έσβησαν και οι πέντε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.”

Η Segoviano περιγράφει τη μητέρα των παιδιών ως «αξιαγάπητη» γονέας που πάντα χαμογελούσε. Είπε επίσης ότι και τα παιδιά της ήταν αξιολάτρευτα.

Ο Διευθυντής του σχολείου των δύο παιδιών, Tony Mann, άκουσε τις ειδήσεις την Κυριακή το βράδυ και ήταν στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει τα νέα στους μαθητές του σχολείου.

Είπε ότι πολλά παιδιά έχουν στεναχωρηθεί για την απώλεια των συμμαθητών τους. Ο διευθυντής δήλωσε ότι υπάρχουν σύμβουλοι διαθέσιμοι για την στήριξη των παιδιών.

“Τα πάντα μπορούν να χαθούν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο,” είπε η Segoviano.

“Προσπαθήστε λοιπόν να ζείτε την κάθε στιγμή της ζωής σας στο έπακρο.”

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”