Μητέρα ανεβάζει φωτογραφίες με το 14 εβδομάδων μωρό της που απέβαλε για να δείξει ότι η έκτρωση είναι έγκλημα

Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει εικόνες που ορισμένοι αναγνώστες ενδέχεται να θεωρήσουν ενοχλητικές.

Η Felicia Cash είχε ήδη τρεις υιοθετημένες κόρες και δύο γιους όταν έμεινε έγκυος με δίδυμα. Ωστόσο, η χαρά της δεν κράτησε πολύ – η Αμερικανίδα γυναίκα έχασε το πρώτο δίδυμο τις πρώτες έξι εβδομάδες κύησης.

Μετά από 14 εβδομάδες, η Felicia άρχισε να αιμορραγεί έντονα ξανά. «Συνέβη ξαφνικά», θυμάται η μητέρα των πέντε παιδιών. «Είπα στον σύζυγό μου ότι έπρεπε να επιστρέψει από τη δουλειά, αλλά πριν φτάσει, τα νερά μου έσπασαν και μέσα σε 10 λεπτά είχα αποβάλλει τον μικρό μου γιο στα χέρια μου.»

Η στεναχωρημένη μητέρα φωτογράφησε το νεκρό γιο της για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του. Η Felicia δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: «Ο όμορφος Japeth Peace,, που απέβαλλα στις 24 Ιουλίου στις 14 εβδομάδες και 6 ημέρες κύησης. Είναι τέλεια και θαυμάσια διαμορφωμένος μέχρι τα εκπληκτικά μικροσκοπικά δάκτυλα των χεριών και ποδιών του.

Ακόμα και τα νύχια του έχουν σχηματιστεί και είναι ορατά. Μικροσκοπικές φλέβες που μετέφεραν το δικό του αίμα στο πολύτιμο σώμα του, είναι ορατές μέσα από το ευαίσθητο δέρμα του, ακόμα και οι διαμορφωμένοι μύες του είναι ορατοί. Σε λιγότερο από μισή κύηση είναι προφανώς ανθρώπινος, όχι συστάδες κυττάρων, ούτε κομμάτια ιστού, ούτε κομμάτια σάρκας.

Σε όσους έχουν βιώσει μια παρόμοια απώλεια, συμπάσχω μαζί σας. Η αγάπη σας για τα χαμένα παιδιά δεν είναι μάταιη».

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως τον πόνο που προκαλείται από μια αποβολή, εκτός κι αν έχει βιώσει μια τέτοια άσχημη εμπειρία. Οι φωτογραφίες της Felicia δείχνουν ότι η απώλεια ενός παιδιού σε τόσο πρώιμο στάδιο δεν μειώνουν τη θλίψη.

Πηγή: fanpage.gr

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”