Μετακόμισα με την κοπέλα μου αλλά έμαθα ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες – Κοιμάμαι στον καναπέ λόγω της μυρωδιάς

Ο άντρας της ιστορίας μας δημοσίευσε τον προβληματισμό που του γεννήθηκε μόλις άρχισε να συγκατοικεί με την κοπέλα του. Όπως λέει εκείνη δεν πλένεται ποτέ, παρά μόνο κάθε 15 μέρες και εκείνος δεν μπορεί να αντέξει τη μυρωδιά της. Σύμφωνα μάλιστα με τον άντρα δεν είχε καταλάβει κάτι πριν την συγκατοίκηση ούτε είχε παρατηρήσει άσχημη μυρωδιά τις φορές που βρίσκονταν έξω.

Απίστευτη ιστορία: Η κοπέλα μου κάνει μπάνιο κάθε 15 μέρες και δεν αντέχω τη μυρωδιά της

Ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει πλέον συχνούς καυγάδες, όχι για κάποια συνηθισμένη αφορμή, αλλά επειδή η γυναίκα κάνει μπάνιο ανά 15πενθήμερο και αρνιέται να συζητήσει το θέμα, με αποτέλεσμα ο σύντροφος της να κοιμάται στον καναπέ. Ο άνδρας έγραψε σε σχετικό φόρουμ στο Reddit, υποστηρίζοντας ότι είναι σε σχέση με μια κοπέλα εδώ και τρία χρόνια, χωρίς να είχε παρατηρήσει κάποια περίεργη μυρωδιά.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν μετακόμισαν μαζί, αφού το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί, γιατί η σύντροφος του μύριζε έντονα. «Την αγαπώ, αλλά δεν ήξερα με τι περίπτωση είχα να κάνω. Δεν πλένεται συχνά. Καθόλου. Κάνει ντους στο μέγιστο μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν μετακομίσουμε μαζί δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη κακή μυρωδιά. Περιστασιακά μύριζε λίγο ο ιδρώτας, αλλά είναι ανθρώπινο. Υποθέτω ότι έκανε περιστασιακά ντους πριν με δει;», πρόσθεσε στη συνέχεια. Επίσης, σημείωσε ότι «μετά από μερικούς μήνες που προσπαθούσα να ζήσω με αυτό, είχα βαρεθεί. Κοιμόμουν στον καναπέ επειδή η μυρωδιά ήταν τόσο τρομερή. Έκατσα και προσπάθησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση για αυτό».

Η ίδια όμως ήταν αρνητική σε αυτό το θέμα και έβαλε τα κλάματα, αναφέροντας ότι «δεν ήταν δική του δουλειά» και ζήτησε να μη συζητήσουν ξανά για αυτό το θέμα. Ο άνδρας λοιπόν, ζήτησε από τους χρήστες του Reddit να του προτείνουν κάποια λύση, ενώ ρώτησε αν ο ίδιος έκανε κάτι άλλος. Σχεδόν όλοι πήραν το μέρος του και του είπαν να κάνει υπομονή και πως δεν προσέγγισε λάθος το συγκεκριμένο ζήτημα.

Related posts

Τουρίστρια έσωσε γατάκι που πνιγόταν στο λιμάνι των Σπετσών – Πήρε το όνομα Spetsi

Εργοτάξιο το σπίτι της κυρά Ρηνιώς, της μοναδικής κατοίκου στην Κίναρο – Πως ήταν και πως έγινε

Η πιο πλούσια Ελληνίδα: Περιουσία 6.400.000.000, τρώει… λάχανο και την Καρντάσιαν – Είναι γιατρός κι έχει 145 πλοία