Με μια απλή κίνηση του έσωσε τη ζωή:Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από την κακοποιητική οικογένειά του και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αφότου συνελήφθη για φρικτή κακοποίηση του θετού γιου του- και αυτό συνέβη χάρη σε μια σερβιτόρα με γρήγορα αντανακλαστικά, που δεν κοίταξε… τη δουλίτσα της και επενέβη, με σωτήριο σημείωμα.

Ειδικότερα, ο Τίμοθι Λι Γουίλσον, 36 ετών, κρίθηκε ένοχος μεταξύ άλλων για κακοποίηση ανηλίκου και παραμέληση τον Ιούνιο, αφού η Φλαβιάν Καρβάλο, σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο Mrs. Potato στο Ορλάντο, παρατήρησε ότι δεν είχε παραγγείλει στο αγόρι φαγητό την Πρωτοχρονιά – και ότι το παιδί ήταν γεμάτο γρατζουνιές, σύμφωνα με το publicnewstime.com.

Η Καρβάλο έγραψε γρήγορα ένα σημείωμα που έλεγε, «Χρειάζεσαι βοήθεια;», και το έδειξε στο 11χρονο τότε θύμα – ενώ στεκόταν πίσω από τους γονείς του που δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα.

Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και η Καρβάλο κάλεσε την αστυνομία.

«Ανησυχώ πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείς να μου δώσεις μια συμβουλή;», ρώτησε έναν διανομέα, σύμφωνα με το WFLA.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε υποστεί βασανιστήρια και παραμέληση από τον Γουίλσον και τη μητέρα του, Κριστίν Σουάν.

Προσοχή, οι παρακάτω περιγραφές ενδέχεται να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες!

 

 

Τα βασανιστήρια περιλάμβαναν μεταξύ άλλων κρέμασμα ανάποδα από μια πόρτα την ημέρα των Χριστουγέννων και δέσιμο με χειροπέδες σε μια κούκλα, δήλωσαν οι αρχές.

Ο Γουίλσον καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από δικαστήριο του Ορλάντο, ενώ για παραμέληση κατηγορείται και η μητέρα του αγοριού, αν και η υπόθεσή της εκκρεμεί ακόμη.

Οι αστυνομικοί έδωσαν συγχαρητήρια στην Καρβάλο για τα αντανακλαστικά της μετά τη σύλληψη του Γουίλσον.

«Πιθανότατα θα μιλούσαμε για μια ενδεχόμενη έρευνα ανθρωποκτονίας αν η Καρβάλο δεν είχε παρέμβει», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο.

Η πράξη ηρωισμού έγινε γρήγορα viral με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν σχεδόν 50.000 δολάρια για την Καρβάλο σε μια σελίδα GoFundMe.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”