Μάθημα θάρρους από 40χρονη παρουσιάστρια που πάσχει από καρκίνο: «Μου μένουν λίγες μέρες ζωής, αντίο σας»

Σοκάρει η 40χρονη παρουσιάστρια του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντ, που αποκάλυψε πως της μένουν λίγες μέρες ζωής.

Η Ρέιτσελ Μπλαντ, που δουλεύει ως παρουσιάστρια στο BBC επί 15 χρόνια επέλεξε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας της με σχετική δημοσίευσή της στο instagram και στο twitter.  Όπως έγραψε, χάνει τη μάχη με τον καρκίνο και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους φίλους της και το κοινό της.

«Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα- Φοβάμαι ότι έφτασε η ώρα φίλοι μου. Και ξαφνικά, μου ανακοίνωσαν ότι μου απομένουν μέρες ζωής. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη σας τη στήριξη. Εις το επανιδείν φίλοι μου, αντίο», είπε.

Η Μπλαντ μοιράστηκε με τον κόσμο τη περιπέτεια της υγείας της από την αρχή. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το θάρρος το οποίο επέδειξε στη μάχη της με τον καρκίνο, ωστόσο όπως αποκάλυψε, δεν θα καταφέρει να βγει νικήτρια..

«Ελπίζαμε ακόμη ότι θα καταφέρναμε να καθυστερήσουμε την παλίρροια, αλλά κανείς δεν επιζεί μακροπρόθεσμα από μεταστατικό καρκίνο του στήθους» είχε γράψει σε ανάρτησή της. Στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram δεν σταμάτησε να ποζάρει χαμογελαστή, ενώ εκατοντάδες χρήστες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Η ιστορία της 40χρονης παρουσιάστριας έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

[thecaller]

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”