Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της την φωτογραφίζει χωρίς μακιγιάζ και μας δείχνει πόσο όμορφη παραμένει στα 49 της χρόνια

Μαρία Λεκάκη: Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει φτάσει αισίως την ηλικία των 49 χρόνων. Η ίδια πρωταγωνιστεί σε σειρά της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Αυτή δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική σειρά, «Μην ψαρώνεις». Μάλιστα, συμπρωταγωνιστής της Μαρίας Λεκάκη είναι ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης.

Η Μαρία Λεκάκη αποτελεί μία από τους εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα από τα διάλειμμα των γυρισμάτων και τις καθημερινές της υποχρεώσεις, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός προχώρησε σε ανάρτηση στο instagram. Η συγκεκριμένη ανάρτηση σχετίζονταν με μία φωτογραφία της ίδια, η οποία δεν εμπεριείχε ούτε ίχνος από μακιγιάζ.

Η Μαρία Λεκάκη δεν έχει καθόλου αναστολές. Η 49χρονη γοητευτική ηθοποιός, την οποία υπεραγαπά το τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με την επιλογή της. Μάλιστα, η ίδια δέχθηκε από τους θαυμαστές της μία σειρά από θετικά σχόλια. Από εκεί και πέρα, η ίδια ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε από την κόρη της.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”