Μαμά Σκυλίτσα Χάνει τα Κουταβάκια της Αλλά Η Ζωή της Ξαναδίνει Χαρά με νέα ορφανά σκυλάκια

Η Jessica Woodruff λάτρευε τα κατοικίδια, όταν όμως άναψε ο αχυρώνας της, έζησε μία από τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της.



Πώς εξαπλώθηκε η φωτιά

Τον Σεπτέμβριο, ο αχυρώνας της Τζέσικα άναψε ακούσια από μια λάμπα ζεστασιάς που είχε τοποθετηθεί εκεί για να κρατήσει τα κατοικίδια άνετα.

Η φωτιά σκότωσε 4 κατσίκες, ένα γουρούνι και επίσης ένα νεογέννητο σκουπίδια 7 κουταβιών. Τα κουτάβια ήταν απλώς 3 εβδομάδων όταν συνέβη το περιστατικό. Η Collie mix, προσπάθησε να τρέξει στον αχυρώνα για να συντηρήσει τα κουτάβια της.

Ωστόσο, η φωτιά είχε εξαπλωθεί πολύ γρήγορα καθώς και η Jessica έπρεπε να συγκρατήσει τη Sissy, μήπως και καταλήξει να τη ρίξει στη φωτιά.

Η φωτιά εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα, που κάθε μικρό πράγμα τελείωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πλέον.

Τις επόμενες δύο μέρες η Νταίζη βυθίστηκε στο άγχος και σίγουρα θα πήγαινε στον καμένο αχυρώνα επανειλημμένα και θα γκρίνιαζε για τα κουτάβια της.

Το να βλέπεις τη Σίσσυ με πολύ συναισθηματικό πόνο κατέστρεψε την Τζέσικα. Αναγνώρισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι πριν τη χάσει.

Τα νέα ορφανά που υιοθέτησαν οι δύο αδερφές και η χαρά της Σίσσυ

Η αδελφή της Τζέσικα, Ζακ Μπάρνετ, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook αναζητώντας ορφανά νεαρά κουτάβια που θα μπορούσαν να φροντίσουν. Συμπτωματικά, ένα θηλυκό, ο 5χρονος κυνικός της Λόρνα Μέρφι, Κλόε, είχε πράγματι πεθάνει αφού έφερε στη ζωή 8 κουτάβια.

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να μετατρέψουν τις ατυχίες τους σε χαρά για τα σκυλιά τους και το συνέδριο καθιερώθηκε γρήγορα.

Τα μητρικά ένστικτα της Σίσσυ άρχισαν αμέσως και άρχισε να ταΐζει τα κουτάβια.

Η Daisy φρόντιζε τα κουτάβια για αρκετές εβδομάδες. Πολλά από τα κουτάβια επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους, εκτός από ένα, που το ονόμασαν Benji.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Σίσσυ ανακάλυψε λίγη χαρά μετά τον φρικτό χαμό της, καθώς και τα κουτάβια της Λόρνα εντόπισαν μια νέα μαμά αφού είχε όντως πεθάνει η δική τους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok