Μαμά έχασε 50 κιλά όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της με την ερωμένη του, την φώναζαν “χοντρή” (photos)

Μητέρα έχασε 50 κιλά όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της και η ερωμένη του, την αποκαλούσαν χοντρή, πίσω από την πλάτη της.

Η 34χρονη Betsy από το Texas πήρε πάρα πολλά κιλά μετά τη γέννα της κόρης της το 2013.

Μετά από 6 μήνες ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα σε μηνύματα που είδε με την ερωμένη του, την φώναζαν χοντρή πίσω από την πλάτη της.

Η μητέρα το πήρε πατριωτικά και έβαλε τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή στη ζωή της.

Σήμερα η Betsy, 50 κιλά πιο αδύνατη, σκέφτεται πως η απιστία του άντρα της ήταν ό,τι καλύτερο καθώς της έδωσε την ώθηση που της έλειπε για να αλλάξει τη ζωή της.

“Ήμουν 120 κιλά και δεν ήξερα τί να κάνω, καθώς δεν μου έμενε καθόλου χρόνος με ένα μωρό 6 μηνών Αν δεν είχε συμβεί αυτό, πιθανόν να ήμουν έτσι για πάντα. Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου και πιο πολύ άλλαξα εγώ, όχι μόνο για μένα, αλλά πιο πολύ για την κόρη μου. Ήθελα το παιδί μου να ειναι περήφανο για μένα και να είμαι υγιές πρότυπο για εκείνη” δήλωσε.

Η Betsy είχε πάντα πρόβλημα με το βάρος της και ακόμα και σε ηλικία 13 ετών έκανε δίαιτα. Λόγω του βάρους της υπήρξε θύμα bullying στο σχολείο ενώ όταν μπήκε στο Πανεπιστήμιο ζύγιζε 100 κιλά.

“Μετά τη γέννα της κόρης μου, ήμουν πιο παχιά από ποτέ. Είχα κατάθλιψη και δεν είχα κανένα κίνητρο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απιστία του άντρα μου. Ανακάλυψα τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, ότι με απατούσε με μια συνάδελφό του. Ήμασταν μαζί από 17χρονών”.

Η Betsy κατέρρευσε όταν ανακάλυψε μηνύματα του άντρα της με την ερωμένη του όπου την αποκαλούσαν χοντρή. Η υποκρισία σε όλο αυτό είναι ότι ο ίδιος μπροστά της, της έλεγε ότι ήταν μια χαρά και πως δεν χρειαζόταν να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή της.

Σήμερα είναι πιο χαρούμενη και πιο ορεξάτη για ζωή από ποτέ ενώ δηλώνει πως σήμερα, η σχέση με τον πρώην σύζυγό της είναι καλή και πως μέσα της, τον έχει συγχωρέσει.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”