Μάγκας μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση που κάνει ακόμη τη γη να «τρίζει»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης υπήρξε για πολλούς ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής όλων των εποχών και το σίγουρο είναι, ότι έμεινε παλικάρι μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικό του να «τρίζει τα πατώματα» και να προκαλεί ρίγος.

Ο ιστορικός ερμηνευτής έφυγε από κοντά μας το 2005, αλλά η στάση ζωής του μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, με τον ίδιο να μη σταματά να διασκεδάζει, ενώ πολύ πρόσφατα πέθανε και η σύζυγός του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει στη σκηνή, αλλά κάπου έμοιαζε να δέχεται ένα «ελιξήριο» νεότητας. Σαν να τραγουδά στα χρόνια της ακμής του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Βοτανικού ο μάγκας» και άρχισε να χορεύει, τρελαίνοντας άπαντες.

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην τελευταία συναυλία προς τιμήν του, η οποία ακόμη και σήμερα προκαλεί δάκρυα, με τον Μπιθικώτση να είναι μέχρι τέλους ένας σωστός λεβέντης. Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο, δε, έχει σαρώσει το διαδίκτυο με σχεδόν 1.4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”