Λύγισαν και οι πιο σκληροί: Παιδί με εγκεφαλική παράλυση μαθαίνει πως έγινε δεκτό στο Χάρβαρντ και η αντίδρασή του συγκινεί

Ο μικρός της ιστορίας μας μπορεί να αντιμετωπίζει μία διαφορετική καθημερινότητα από τους περισσότερους συνομηλίκους του όμως αυτό δεν τον έκανε να το βάλει κάτω ή να αμελήσει το στόχο του.

Η ιστορία του Μάθιου

Ο νεαρός Μάθιου, ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και είναι ένα τέτοιο φωτεινό παράδειγμα που μας συγκίνησε πολύ.

Ο Μάθιου, το μικρό αυτό αγόρι έχει εγκεφαλική παράλυση, κάτι που επηρεάζει την κινητικότητα και την δύναμη των μυών. Όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Μάθιου μαζί με την δίδυμη αδελφή του μαθαίνουν, ότι ο νεαρός έχει μόλις γίνει δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η χαρά του είναι απερίγραπτη και έχει συγκινήσει τους πάντες.

«Δεν περιορίζω με τίποτα τον εαυτό μου. Και με αυτόν τον τρόπο θέλω να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο», λέει το νεαρό παιδί.

Ο Μάθιου υπέβαλε αίτηση το περασμένο φθινόπωρο στο Χάρβαρντ για τον τομέα της Βιολογίας, με όνειρο να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να κάνει καριέρα στο χώρο της ιατρικής έρευνας.

Το συγκινητικό βίντεο

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”