Λιώσαμε!Σκύλος Ξαναβρίσκει Τη Χαμένη Αυτοπεποίθηση Του Χάρη Στη Νέα Του “Μαμά”!

Αυτή η ιστορία μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή ενός ζώου αλλά και ενός ανθρώπου, με τέτοιο τρόπο που ακόμη κι ποτέ δεν είχες σκεφτεί να πάρεις κατοικίδιο, τώρα θα αλλάξεις γνώμη!

Η γνωριμία της Κίμπερλι με την Νίγια!

Ο Niya ο σκύλος διάσωσης ήταν μια από τις χειρότερες περιπτώσεις που έχουν δει στην κομητεία Gibson Καταφύγιο ζώων στο Trenton, Tennessee. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε κακοποιηθεί σωματικά στο παρελθόν και ήταν τόσο φοβισμένη που είχε κλείσει τελείως στο κυνοκομείο της.

Όταν η Κίμπερλι Σλόουν πήγε να την επισκεφτεί, απλώς ήξερε ότι έπρεπε να πάρτε την μαζί της στο σπίτι.

Η Kimberly έχει σώσει εκατοντάδες σκυλιά μέσω της οργάνωσής της, Arrow Dog Rescue, αλλά κανένας δεν ήταν τόσο τραυματισμένος όσο ο φτωχός Niya. Είχε ένα τραύμα πάνω από το μάτι, το οποίο υποδηλώνει ότι την είχαν χτυπήσει με κάποιο είδος εργαλείου, και η πληγή στη μύτη της έμοιαζε με όταν χρησιμοποιείται ένα κουτί στη θέση του ρύγχους.

Αλλά το χειρότερο από όλα ήταν η επίδραση που είχε η κακοποίηση στον Νίγια ψυχικά. Το γλυκό σκυλί ήταν τόσο φοβισμένο που όταν η Κίμπερλι πήγε να την πάρει, στάθηκε πιεσμένη στον τοίχο.

Η πρώτη νύχτα της Νίγια στο νέο της σπίτι!

Όταν η Νίγια έφτασε στο νέο της σπίτι, ήταν εξαντλημένη. Βρήκε μια γωνιά του σπιτιού στην οποία ένιωθε ασφαλής και κοιμήθηκε δύο νύχτες και μια μέρα.

Όμως τη δεύτερη νύχτα, κάτι άρχισε να αλλάζει στο μυαλό της Νίγια. Και καθώς το χέρι του ιδιοκτήτη της κρέμονταν από την πλευρά του κρεβατιού, πήγε διστακτικά και το μύρισε.

Η Κίμπερλι ξύπνησε με την αίσθηση του ζεστή ανάσα στο χέρι της και κυριεύτηκε από συγκινήσεις όταν συνειδητοποίησε ότι το φοβισμένο σκυλάκι κέρδιζε επιτέλους λίγη αυτοπεποίθηση.
«Μόλις ανάσαινε στο χέρι μου και ξύπνησα και της έδωσα αμέσως προσοχή, τη χάιδευα και της μιλούσα». “Χαμογέλασε και έσκυψε.”

Ο Niya τελικά επέστρεψε στο κρεβάτι, αλλά όχι πολύ περισσότερο, η Κίμπερλι ξύπνησε με το ίδιο πράγμα.

Το “ευχαριστώ” της Νίγια στη Κίμπερλι!

«Μερικές ώρες αργότερα, το ίδιο πράγμα», θυμάται η Κίμπερλι. «Ήταν συντριπτικό. Έκλαιγα.”
Ήταν σαν να ήθελε ο Niya την ευχαριστώ που την πήρε σπίτι από το καταφύγιο. Μέρα με τη μέρα, η αυτοπεποίθηση του φοβισμένου μικρού σκυλιού αρχίζει να επανέρχεται και είναι τόσο ικανοποιητικό για την Κίμπερλι που βλέπει. περιχαρής. Αμέσως μετά, βολεύτηκε στο πρώτο της πραγματικό κρεβάτι και μετά –το καλύτερο από όλα– τη στιγμή που η ουρά της κούνησε για πρώτη φορά.

Χάρη στην Kimberly, η Niya αποκτά αυτοπεποίθηση που δεν θα είχε ήταν δυνατό αν θα είχε μείνει στο καταφύγιο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok