Λιοντάρι βρυχάται και τρομάζει τον φωτογράφο, μετά του κλείνει το μάτι και του χαμογελά

Πολλά αστεία περιστατικά έχουμε δει να συμβαίνουν σε φωτογραφίσεις άγριων ζώων. Ένα από τα πιο viral ήταν η νυφίτσα που κάθεται δίπλα στον φωτογράφο σαν να…κοιτάζει μαζί του τις φωτογραφίες που τράβηξαν. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι της άγριας φύσης σίγουρα είναι καλά προετοιμασμένοι για το ότι έχουν να κάνουν με μεγάλα ζώα και ότι η φωτογράφιση μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει απρόβλεπτη.

Ένας φωτογράφος άγριας φύσης έπαθε το «σοκ της ζωής του» όταν πλησίασε λίγο πολύ ένα λιοντάρι προτού βγάλει έναν τεράστιο βρυχηθμό και του έριξε ένα αναιδές χαμόγελο στην Κένυα, γράφει το kingdomstv. Ο Gren Sowerby, 69 ετών, ζει το όνειρο, φωτογραφίζει ζώα, τοπία και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. ένας τεράστιος βρυχηθμός σε ένα σαφάρι στο Maasai Mara της Κένυας. Ενώ αρχικά τρόμαξε, συνέχισε να τραβήξει φωτογραφίες του άγριου ζώου και έμεινε έκπληκτος όταν του έκανε ένα χαμόγελο.

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες έγιναν πρόσφατα viral και δεν αποτελεί έκπληξη γιατί!

“Βρυχάται για να πει: “Εγώ «Είμαι ο Βασιλιάς της Ζούγκλας» και μετά δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου χαμογέλασε όπως όταν κάποιος σου κλείνει το μάτι για να σου πει: «Χαχα!»»

«Μάλλον ήμουν 10-15 μέτρα μακριά και ήταν με μια λέαινα, αυτή διέσχιζε α ρεύμα. Είχαν σκοτώσει στους θάμνους και νομίζω ότι έβγαλε έναν βρυχηθμό μάλλον για να πει ότι χορτάτησε!». είπε ο Σόουερμπι.

«Έμεινα έκπληκτος από το τεράστιο μέγεθος και την κλίμακα του. Το ότι ήταν πολύ ακίνητος και ήσυχος τότε ήταν κάτι που του έκανε να αφήσει μια μεγάλη έκρηξη.»

Ο Sowerby είναι φωτογράφος για περισσότερα από 37 χρόνια!

Είπε ότι “Ο Βασιλιάς της Ζούγκλας” είναι “πάντα κάτι που πρέπει να συλλάβεις” και είναι πανευτυχής που κατάφερε να πετύχει το σουτ.

Ο φωτογράφος, από το Whitley Bay στο Northumberland, είπε ότι ήταν «πραγματικά ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες» και τις κοίταξε σωστά μόνο όταν επέστρεψε στο σπίτι. . Έχουν μεγαλώσει γύρω από το σαφάρι, έτσι είναι συνηθισμένοι στα αυτοκίνητα και τους τουρίστες.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”