Κουνέλι αφήνεται σε καταφύγιο επειδή ήταν «πολύ χαδιάρης» αλλά βρίσκει την τέλεια οικογένεια

Το κουνελάκι της ιστορίας μας αφέθηκε από την οικογένεια του σε καταφύγιο ζώων επειδή ήταν πολύ στοργικό και χαδιάρικο. Η οικογένεια του δεν το ήθελε πια και το παράτησε, ο μικρούλης όμως αφού πέρασε από 40 κύματα βρήκε την παντοτινή του οικογένεια και κάποιον που δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό.

Αυτό το κουνελάκι εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο στο Τέξας επειδή ήταν πολύ στοργικό

Η εθελόντρια του καταφυγίου Ryanna Sadler εντόπισε δύο μωρά κουνέλια στο Τέξας SPCA και έσπευσε να τα συναντήσει. Ήταν συντετριμμένη όταν είδε την κατάσταση των νέων αφίξεων. Ήταν τόσο μικρά και είχαν πολύ μακριά νύχια.

Η Ryanna πήρε το μικρό αρσενικό κουνελάκι στα χέρια της για να αρχίσει να κόβει τα νύχια του και προς έκπληξή της άρχισε να τη φιλάει με τη μικρή του γλώσσα. Δεν είχε ιδέα ότι στα κουνέλια άρεσε να δίνουν φιλιά, γιατί αυτός με τον οποίο ζούσε στο σπίτι της δεν της είχε δώσει ποτέ ούτε ένα φιλί . «Τον κρατούσα και άρχισε να μου γλύφει τα χέρια. Είπα, «Μα τι συμβαίνει; Το κουνελάκι μου η Πέπερ δεν το έκανε ποτέ αυτό. Ήμασταν έκπληκτοι από το πόσο γλυκός και φιλικός ήταν. » Η γυναίκα ερωτεύτηκε αμέσως αυτό το στοργικό κουνελάκι και όταν διάβασε γιατί τον είχαν εγκαταλείψει, ξεκίνησε επίσημα να τον φέρει στο σπίτι.

Η Ryanna εξηγεί:

«Ο ιδιοκτήτης είπε ότι ο Πίτερ ήταν «πολύ χαδιάρης» και «χρειαζόταν πολύ μεγάλη προσοχή». Ήταν το πιο φιλικό από τα κουνελάκια – δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος τον παράτησε για αυτό! » .

Η οικογένεια της Ryanna δεν ήθελε να υιοθετήσει άλλο κουνελάκι, αλλά εκείνη και ο Peter επέλεξαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Ο Πέτρος ήταν μόλις 5 μηνών, αλλά είχε ήδη πολλή αγάπη να δώσει . Αν και μεγάλο μέρος του παρελθόντος του Πίτερ παραμένει μυστήριο, ήταν ξεκάθαρο ότι απλώς αναζητούσε το τέλειο άτομο για να καταλάβει την αγαπητική του προσωπικότητα.

«Είναι πολύ τρυφερός, του αρέσει να τον κρατάνε και κάθεται στο στήθος μου και μου φιλάει το πρόσωπο. Είναι το πιο γλυκό πράγμα στον κόσμο. »

Ευτυχώς, το κουνελάκι που έφτασε στο καταφύγιο με τον Peter βρήκε επίσης ένα για πάντα σπίτι αμέσως μετά.

Τα κουνέλια καλλωπίζουν άλλα κουνέλια που τους αρέσει να είναι κοντά, αλλά δεν επιλέγουν όλα τα κουνέλια να δείχνουν αυτό το λεπτό σημάδι στοργής προς τους ανθρώπους. Δεν αποτελεί έκπληξη, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα του Peter.

Εκτός από το να φιλάει τους ανθρώπους , ο Peter λατρεύει να τρέχει στο σπίτι . Επιπλέον, είναι τόσο ενθουσιώδης με τους επισκέπτες και το Yorkshire της οικογένειας που χοροπηδά για να δείξει τη χαρά του.

Στο μικρό κουνελάκι αρέσει επίσης να πετάει τα παιχνίδια του και να παίζει μπάλα . Ο Peter είναι μια αχτίδα ήλιου για τη νέα του οικογένεια, η οποία μοιράζεται φωτογραφίες του στο Instagram και του Pepper. Η Ryanna παραδέχεται ότι ο Pepper είναι μάλλον γκρινιάρης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον ευγενικό Peter να προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση.

Η Ryanna διευκρινίζει:

«Τα κλουβιά τους είναι το ένα δίπλα στο άλλο και ο Πίτερ προσπαθεί ακόμα να γίνει φίλος με την Πέπερ. Συνυπάρχουν ειρηνικά με αυτόν τον τρόπο, αλλά η Pepper εξακολουθεί να προτιμά τον δικό της χώρο. »

Μόλις το μικρό κουνελάκι έγινε μέλος της οικογένειας, φρόντισε όλοι να ξέρουν πόσο τους αγαπά και επίσης δείχνει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πόσο ιδιαίτερη μπορεί να είναι η αγάπη ενός κουνελιού.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”