Κορίτσι 19 ετών παντρεύεται τον 53χρονο φίλο της παρά τις έντονες αντιρρήσεις των γονιών της

Μια 19χρονη αποκάλυψε πως σχεδιάζει να παντρευτεί έναν άνδρα 33 χρόνια μεγαλύτερό της. Με τον άνθρωπο αυτό ερωτεύθηκαν από την πρώτη στιγμή που συνομίλησαν στο διαδίκτυο.

Η 19χρονη Michaela Matson, από την Omaha της Nebraska, λέει ότι είναι ερωτευμένη με έναν οδηγό νταλίκας, τον 53χρονο William Maldera, μετά την γνωριμία τους στην εφαρμογή «emotion venting» πριν από ένα χρόνο.

Η φοιτήτρια του τμήματος φωτογραφίας λέει ότι αρχικά την προσέλκυσε «όμορφη» φωτογραφία του στο διαδίκτυο και μετά από κάποιους μήνες συνομιλιών,  αποφάσισαν να συναντηθούν τελικά και από τότε είναι ζευγάρι.

Αλλά όταν είπε στους γονείς της για τον William, εκείνοι της είπαν να τερματίσει τη σχέση τους, της πήραν το διαβατήριό της και την έστειλαν σε ψυχολόγο.

Η αποφασισμένη και ερωτευμένη Michaela στράφηκε ενάντια στις επιθυμίες τους να πάρουν το διαβατήριό της γι’ αυτό εξέδωσε καινούργιο και πέταξε 1.500 μίλια μακριά απ’ το σπίτι της για να είναι με το άλλο μισό της στην Alberta του Καναδά.

Πριν από δύο μήνες, το ζευγάρι με διαφορά ηλικίας 33 ετών αρραβωνιάστηκε και λέει ότι σχεδιάζει το γάμο τους το επόμενο έτος, όταν οι γονείς της Michaela καταφέρουν να το δεχτούν πλήρως.

Μέχρι τότε το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει τα παράξενα βλέμματα και σχόλια του κόσμου που τους μπερδεύει για  «πατέρα και κόρη».

Η Michaela είπε: “Την πρώτη φορά που είδα τη φωτογραφία του William, μου άρεσε πολύ.”

“Δεν ήξερα ποιος ήταν στην αρχή, αλλά αρχίσαμε να μιλάμε όλο και περισσότερο, και σταδιακά συνειδητοποίησα ότι άρχισα να ερωτεύομαι αυτόν τον άνθρωπο.”

“Μιλούσαμε με βιντεοκλήσεις στο Facebook σχεδόν καθημερινά, ανάλογα με τη δουλειά του και το πρόγραμμα της σχολής μου.”

“Το σχέδιό μου ήταν να πάω και να τον επισκεφθώ χωρίς να το πω στη μητέρα μου και να της αφήσω απλά ένα σημείωμα, αλλά ο άντρας μου ήθελε να της το πω πριν φύγω.”

“Τότε, τόσο η μαμά μου όσο και ο William ήθελαν να το πω στον μπαμπά μου, είχα ένα κακό προαίσθημα και δεν ήθελα να του το πω. Όταν του το είπα ταράχτηκε, δεν τον έχω δει ποτέ τόσο αναστατωμένο στη ζωή μου.”

“Απειλούσε να με αποκληρώσει αν αποφάσιζα να συνεχίσω να βγαίνω με τον William”

“Τότε με έστειλε να δω έναν ψυχολόγο, ο οποίος συμφώνησε με αυτά που ήθελαν οι γονείς μου λέγοντάς μου ότι έπρεπε να «τελειώσω» τη σχέση μου με τον William.”

“Είχα δώσει στη μαμά μου το διαβατήριό μου, όμως εκείνη δεν μου το έδινε όταν της είπα για τη σχέση μου κι έπρεπε να βγάλω καινούργιο για να μπορέσω να πάω να βρω τον William.”

“Αλλά μόλις τον είδα στο αεροδρόμιο άφησα στο πάτωμα τις αποσκευές μου και έτρεξα κατά πάνω του, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και συγκλονισμένη που τον είδα τελικά από κοντά.”

“Με έκανε να νιώσω αμέσως σαν να βρισκόμουν στο σπίτι μου ενώ πριν από μερικούς μήνες, μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο άνδρα για σύζυγο.”

“Ελπίζουμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, θέλω να περιμένω να προσαρμοστεί η οικογένειά μου λίγο περισσότερο.”

“Άφησα τον λάθος δρόμο και οι γονείς μου αρχίζουν να το δέχονται σιγά – σιγά και να μου λένε «Είναι η ζωή σου». Άλλωστε, δεν θέλουν να με χάσουν.”

Η Michaela λέει ότι από τότε που μετακόμισε με τον αρραβωνιαστικό της, παρατηρεί ότι οι άνθρωποι την κοιτάζουν περίεργα που είναι με κάποιον πολύ μεγαλύτερό της.

Η Michaela λέει: “Κάποτε με είχαν πει κόρη του, αλλά εκείνος με περηφάνια τους λέει ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου και πολλές φορές γελάμε με τον τρόπο που μας λένε συγγνώμη.”

“Δεν κρύβουμε καθόλου τη σχέση μας και δείχνουμε περήφανα την αγάπη μας στον κόσμο.”

Η Michaela λέει ότι οι φίλοι συχνά την ρωτούν για τις λεπτομέρειες της σχέσης τους και δεν καταλαβαίνουν πώς δύο άνθρωποι με διαφορά ηλικίας τριών δεκαετιών θα μπορούσαν να έχουν «κάτι κοινό».

Πρόσθεσε: “Κι όμως, υπάρχουν τόσα πολλά μεταξύ μας.”

“Έχουμε πολλά κοινά, αγαπάμε και οι δύο την ευρωπαϊκή κουζίνα, τα ακριβά αυτοκίνητα και τη μουσική.”

“Είναι δύσκολο για κάποιους να κατανοήσουν τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά ο William και εγώ είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ανυπομονούμε να παντρευτούμε.”


διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”