Κοριτσάκι 1μιση έτους κρατάει σφιχτά την νεογέννητη αδερφούλα του και αρνείται να την δώσει στη νοσοκόμα

Μέσα σε λίγα χρόνια, είναι βέβαιο ότι θα τσακώνονται και θα τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης – αλλά σήμερα, ένα μικρό κορίτσι είναι πολύ προστατευτικό με το νεότερο μέλος της οικογένειάς του.

Σε ένα χαρούμενο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Henley, το οποίο είναι περίπου ενάμισι ετών, φαίνεται να αγκαλιάζει τη νεογέννητη αδελφή του, την Peyton, σε νοσοκομείο της Πενσυλβάνια.

Όταν η γιαγιά των κοριτσιών την πλησιάζει για να της πάρει το νεογέννητο, η μεγάλη αδελφή δεν το αφήνει, και κουνάει αρνητικά το κεφάλι της όταν η γυναίκα πηγαίνει να πιάσει το μωρό.

Το βίντεο καταγράφηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννηση του μωρού. Η νεογέννητη Peyton βρίσκεται στο νοσοκομειακό της κρεβατάκι, αλλά η μεγάλη αδελφή της, η Henley, δεν την άφησε μόνη, γι’ αυτό μπήκε κι εκείνη στην κούνια μαζί της!

Καθώς μια γυναίκα πλησιάζει στην κούνια στην αρχή του βίντεο, η Henley την κοιτάζει ύποπτα.

“Henley, θέλεις να πάρω το μωρό; Θα την πάρω,” λέει η γυναίκα. Όμως το μόνο που κατάφερε να πάρει από τη Henley ήταν ένα αρνητικό νεύμα.

Η γυναίκα ρωτά αρκετές φορές αν μπορεί να πάρει την Peyton αλλά κάθε φορά, η Henley φαίνεται σοβαρή και κουνάει το κεφάλι λέγοντάς της όχι.

Στο τέλος, οι γυναίκες στο δωμάτιο λαμβάνουν το μήνυμα ότι η Henley δεν αφήνει την μικρή αδερφή της να φύγει από δίπλα της. Τότε ρωτούν τη Henley αν θέλει να πάει για μια βόλτα μαζί με το μωρό ενώ είναι ακόμα στο κούνια.

Τότε, η Henley κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

“Θα φροντίσεις την αδερφή σου;” ρωτάει η γυναίκα, πριν πάρει ένα άλλο ένα μικροσκοπικό νεύμα από την Henley.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Facebook από τη θεία των κοριτσιών, τη Danielle, στις 13 Σεπτεμβρίου.

“Είναι τόσο προστατευτική!” έγραψε η Danielle.

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”