Κανείς δεν καλεί σε γενέθλια 6χρονο με αυτισμό: Το οργισμένο μήνυμα ενός πατέρα στους άλλους γονείς

Οι γονείς της ιστορίας μας, σε καμία περίπτωση δεν πίστεψαν πως οι φίλοι τους έχουν σκοπό να τους βλάψουν, αλλά ένιωσαν αδικημένοι όταν παρατήρησαν πως κανένας γονιός δεν κάλεσε στα γενέθλια του παιδιού του τον 6χρονο γιο τους επειδή έχει αυτισμό. Ο πατέρας έστειλε οργισμένο μήνυμα στους φίλους του ζευγαριού εξηγώντας τους ότι είναι άσχημο να μην κατανοούν την κατάσταση του μικρού.

Κανένας δεν κάλεσε σε γενέθλια τον 6χρονο αυτιστικό

Ένας πατέρας έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ανθρώπων αφότου έστειλε ένα εξαγριωμένο μήνυμα στους φίλους του στο Facebook επειδή δεν προσκαλούν ποτέ το γιο του, που έχει αυτισμό, σε γενέθλια.

Ο Shane Stephenson αποκάλυψε πως ο 6χρονος γιος του Reilly δεν έχει παρευρεθεί ποτέ σε κανένα πάρτι και κατηγόρησε τους φίλους του ότι δεν κατανοούν την κατάστασή του.Το οργισμένο του μήνυμα, στο οποίο ο Shane δηλώνει ότι “ο Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα,” έχει γίνει viral στο Twitter από τότε που το μοιράστηκε η σύζυγός του Christine.

Η ανάρτηση της μητέρας

Η ανάρτηση της μητέρας – στην οποία έγραψε από πάνω «το μήνυμα του συζύγου μου στους φίλους του έχει ραγίσει την καρδιά μου» – έχει ήδη λάβει πάνω από 5.000 Likes και 2.000 κοινοποιήσεις.Το μήνυμα του οργισμένου πατέρα έλεγε: “Συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό και με ενοχλεί αλλά πάρτε το όπως θέλετε ή αγνοείστε το. Ο γιος μου Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα. Είναι 6 ετών και οι υποτιθέμενοι φίλοι μου που έχουν παιδιά κάνουν παιδικά πάρτι. Όμως, κανένας δεν τον έχει καλέσει, μα κανένας… Σκεφτείτε το λίγο, ξέρετε πόσο άσχημο είναι αυτό;”Η ανάρτησή του έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο αφού μοιράστηκε από εκατοντάδες άλλους γονείς αυτιστικών παιδιών που έχουν παρόμοιους προβληματισμούς.

Η κα Stephenson, από το Newcastle, είπε στο Huffington Post : “Οι φίλοι μας δεν είναι κακοί άνθρωποι, ξέρω ότι αισθάνονται τους αγώνες μας.”“Είναι στεναχωρημένοι που ο Shane αισθάνεται έτσι. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές τώρα που ο Shane έχει μιλήσει για το πώς αισθάνεται πραγματικά και νομίζω ότι μόνο θετικά πράγματα μπορούν να προέλθουν από την έκρηξή του.”

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”